top of page

Sant Boi dedica el Dia Internacional dels Drets Humans als 25 anys del final de la guerra de Bòsnia

NOTÍCIES SANT BOI | DIA INTERNACIONAL DELS DRETS HUMANS | GUERRA DE BÒSNIA

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

Publicidad

 

El 10 de desembre és el Dia Internacional dels Drets Humans. Sant Boi dedica la commemoració al 25è aniversari dels Acords de Pau de Dayton que van posar fi a la guerra de Bòsnia. Es projectarà "on line" el documental "L'última cinta des de Bòsnia", dirigit pel periodista i documentalista Albert Solé, film del qual l'Ajuntament és una de les entitats col·laboradores. La programació inclou la taula rodona "Bòsnia, 25 anys després".Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


El film afronta els traumes passats per les diferents generacions des d'aleshores i recorda la guerra a través dels testimonis de Sifa Suljic, una dona que, juntament amb la seva família, la va viure en primera persona. La pel·lícula es podrà veure en format virtual, entre el 10 i 13 de desembre, de 00 a les 23.59 hores, a través de cinebaix.com.


Ha estat produïda per Minimal Films i Clack juntament amb La Xarxa, la participació de Televisió de Catalunya, el suport de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona i la col·laboració dels ajuntaments de Sant Boi, Granollers, Terrassa, Sant Celoni, Mataró i Sabadell.


La taula rodona (dia 10, 19 h, al canal youtube de l'Ajuntament ) "Bòsnia 25 anys després" comptarà amb l'assistència del director del documental, Albert Solé (autor també de "Bucarest, la memòria perduda", sobre el seu pare Jordi Solé Tura, té dues nominacions als premis Goya); Manel Vila, director general de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat i Ciutadà d'Honor de Sarajevo per la seva feina com a coordinador de l'ajuda humanitària des de Barcelona entre 1992 i 1996; la defensora dels Drets Humans de Bòsnia i participant en la primera edició de Ciutats Defensores dels Drets Humans (2013), Alma Masic, i Pere Jorba, de Tothom, associació santboiana que ha participat en accions solidàries a Bòsnia.


#santboi #Bòsnia #DiaInternacionaldelsDretsHumans #AcorsdePaudeDayton #documental #cine #pel·lícula #taularodona

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page