top of page

Sant Boi dóna el seu suport als treballadors i treballadores de Nissan

NOTÍCIES SANT BOI | ECONOMIA | NISSAN


Sant Boi dóna el seu suport als treballadors i treballadores de Nissan.

Avui Lluïsa Moret alcaldessa de Sant Boi acompanyada del primer Tinent d'alcaldia, José Ángel Carcelén, la regidora d'Ocupació, Sensi Domínguez, i la regidora de Desenvolupament Econòmic, Elisabet Latorre, ha visitat els treballadors i treballadores de l'empresa Nissan, a les instal·lacions de Sant Andreu de la Barca, per donar suport a les seves reivindicacions.Plegats han pogut compartir les preocupacions i la lluita del conjunt de la plantilla de Nissan, de la mà d'una nodrida representació de la plantilla, mobilitzats a l'entrada de les instal·lacions que l'empresa japonesa té a Sant Andreu de la Barca. Una part dels treballadors i les treballadores afectats per l'anunci de tancament és de Sant Boi.


l'Ajuntament de Sant Boi, ja va aprovar per unanimitat una declaració institucional donant-los suport. El text emplaça el Govern de l'Estat i el Govern de la Generalitat a acordar les mesures necessàries per situar Catalunya com un referent mundial en mobilitat sostenible i mantenir una indústria que preservi milers de llocs de treball i aposti per la innovació en mobilitat sostenible amb el cotxe elèctric.


Sant Boi considera que el sector de l'automoció ha de continuar essent un tractor de l'economia catalana en la seva estratègia industrial, d'innovació i futur. Per això, insta les institucions al més alt nivell a promoure totes les accions necessàries per interpel·lar la direcció de Nissan i exigir el compliment dels seus compromisos.


#Nissan #SantBoi #tancament

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page