top of page

Es farà a Sant Boi un cribratge massiu amb tests d'antígens a les persones joves

NOTÍCIES SANT BOI | TEST D'ANTÍGENS | COVID-19

 

Publicidad

 

El dia 28 de juliol, el servei municipal Punt Jove Covid realitzarà un cribratge massiu amb tests d'antígens de la Covid-19 als joves de la ciutat. La iniciativa tindrà lloc a la plaça de l'Ajuntament de Sant Boi i forma part de la campanya "Aquest estiu, sortim negatius".Tota la informació sobre la normativa a la platja de Gavà aquest estiu

Sant Boi assessora sobre la pujada de la factura de la llum. Consells per estalviar diners

Més d'una trentena d'activitats per a infants a aquest estiu a Viladecans


Del 21 al 30 de juliol, el servei amplia l'horari per ajudar a la contenció de la malaltia, a hores d'ara amb una important incidència entre les persones joves, un segment de població encara amb un baix índex de vacunació.


Per poder intensificar la realització dels tests, entre el 21 i el 30 de setembre, l'horari del servei Punt Jove Covid, a Can Massallera, s'amplia: dilluns i divendres, de 12 a 14 hores, i de dimarts a dijous, de 17 a 19 hores.


El servei és gratuït. S'ha de demanar cita prèvia a través del perfil d'instagram @puntjovesalutsb o al correu electrònic puntjovesalutsb@santboi.cat.

El dimecres 28 de juliol, de 17 a 21 hores, s'habilitarà un dispositiu especial de cribratge massiu sense cita prèvia, per a joves de 14 a 30 anys, a la plaça de l'Ajuntament.


Els requisits per a poder accedir als cribratges són: està empadronat o empadronada a Sant Boi, tenir entre 14 i 30 anys, no presentar cap mena de simptomatologia compatible amb la COVID-19 i no haver estat contacte estret amb cap persona positiva en COVID-19 durant les darreres 48 h.


Cal aportar el DNI i la Targeta Sanitària CATSALUT, a més de seguir les mesures sanitàries vigents.


El Punt Jove Covid és un servei d'informació i assessorament sobre la Covid-19 adreçat a joves i adolescents de la ciutat creat per l'Ajuntament per ajudar a resoldre dubtes o inquietuds relacionades amb la malaltia. També ofereix suport psicològic i activitats formatives.


#SantBoi #cribatge #testdantígens #joves #vacunació #requisits #salut #covid19 #coronavirus #estiu

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page