top of page

Sant Boi completa la renovació de l’enllumenat públic amb tecnologia LED

NOTÍCIES SANT BOI | ESTALVI ENERGÈTIC | ENLLUMENAT


La renovació de l’enllumenat públic de Sant Boi amb tecnologia LED, mitjançant una subvenció europea de 2,7 milions d’euros, permetrà estalviar prop de 360.000 euros l’any en la factura municipal de la llum.El canvi del sistema d’enllumenat de Sant Boi està emmarcat en l'aposta que ha fet la ciutat per la sostenibilitat i la transició energètica i es traduirà en un estalvi econòmic anual de 360.000 euros en la despesa elèctrica i de 1.621 tones de CO2 i permetrà donar compliment a les obligacions normatives previstes en matèria d'enllumenat públic.


La realització de la major part de la renovació de l'enllumenat públic de la nostra ciutat està prevista entre els anys 2020 i 2022 . Els trebals que es faran en aquest període tenen un pressupost de 4,8 milions d'euros.


L'Ajuntament ja ha destinat fins ara 600.000 euros més, també subvencionats,a renovar els punts d'enllumenat de la ronda de Sant Ramon, els carrers de Francesc Macià, de Pare Pere Baldiri, de Pi i Margall, de Jordi Rubió i Balaguer i d'Eusebi Güell i la carretera del Bori.


El pressupost total del projecte és, per tant, de 5,4 milions d'euros (la subvenció dels fons FEDER cobreix, per tant, el 50% de la despesa global), que contribuiran a l'impuls de la recuperació econòmica del municipi.


Publicidad


#SantBoi #Enllumenat #LED #Estalvi #Energia

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page