top of page

Sant Boi comença el repte de recollir 2.500 kg de vidre en un mes i mig

Actualizado: 8 abr 2020

El dissabte 15 de març es va presentar "Aquest partit el guanyem nosaltres", una campanya organitzada per l'entitat Ecovidrio i la Unió Esportiva Santboiana, amb el suport de l'Ajuntament, que insta la ciutadania a reciclar 2.500 kg de vidre, el pes dels jugadors del primer equip del club de rugbi santboià. Per participar en el repte cal dipositar els envasos en els tres contenidors retolats i habilitats a l'entrada de l'estadi Baldiri Aleu, la plaça de Catalunya i davant del Mercat de la Muntanyeta.


La campanya de recollida, que té lloc entre el 15 de febrer i el 29 de març, és tot un repte que vol contribuir a les despeses de l'esport base mitjançant la recollida selectiva i la lluita contra l'emergència climàtica. La iniciativa es va presentar en el decurs del partit de la lliga de rugbi entre la UE Santboiana i l'Alcobendas Rugby. L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la gerent de zona d'Ecovidrio, Silvia Mayo.


Ecovidrio és l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d'envasos de vidre. La recollida selectiva és fonamental per contribuir al desenvolupament sostenible, fomentar l'economia circular i la lluita contra el canvi climàtic i forma part dels Objectius de Desenvolupament sostenible amb la vista posada a l'acompliment de l'Agenda 2030. Sant Boi orienta la seva estratègia de futur en sintonia amb aquests propòsits dirigits a construir un món més sostenible.0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page