top of page

Sant Boi celebra del 6 al 8 de desembre una Fira de la Puríssima diferent, adaptada per la pandèmia

Actualizado: 4 dic 2020

NOTÍCIES SANT BOI | FIRA PURÍSSIMA | TEMPORADA D'HIVERN

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

Publicidad

 

La 74a Fira de la Puríssima serà diferent. En un any marcat per les circumstàncies sanitàries de la COVID-19, el certamen es reinventa amb una oferta d'activitats ('on line' i també presencials) que proposa un diàleg entre el passat i el present de la ciutat. La Fira forma part enguany d'una programació especial per a la temporada d'hivern, amb el lema 'Il.luminem Sant Boi'.


La mirada al passat del certamen es concretarà en la presència de cartells històrics de la Puríssima (des de 1947 fins a l'actualitat) als carrers de la ciutat, seguint l'eix firal que va de la plaça de Mossèn Jaume Oliveres al parc de la Muntanyeta (aquests cartells també adornaran els aparadors de molts comerços). A més, s'ha fet una crida a la ciutadania per compartir 'on line' fotografies antigues fetes en alguna edició de la Fira.Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


La Fira, però, és un aparador privilegiat del Sant Boi d'avui. La programació inclou activitats que ens parlen de la vitalitat de la restauració i el comerç locals, com ara showcookings amb productes de proximitat, un concurs d'aparadors via Instagram (organitzat per Sant Boi Comerç) o les receptes de cuina que el Consorci del Parc Agrari oferirà per Instagram Live.


A més, del 6 al 8 de desembre, diversos restaurants locals oferiran un menú especial Fira de la Puríssima per emportar. I les pastisseries santboianes s'ompliran dels típics postres de la Fira, els fadrins.


Durant aquests dies, la Cooperativa Agrària Santboiana instal·larà a la rambla de Rafael Casanova un punt de venda amb els seus productes, compartint espai amb el Mercat de Pagès, Floristeria Cáliz i Apícola Caballé. També hi haurà una exposició de les fotografies guanyadores del 3r Concurs Internacional de Fotografia La Carxofa, Flor d'Hivern (organitzat per dPhoto'SB).


Per la seva banda, el Mercat d'Art Jove celebra una edició 'on line' amb diversos tallers.


D'acord amb el caràcter extraordinari d'aquesta Fira, el cartell d'enguany serà una obra d'art públic. Un grup de 12 dones artistes santboianes de diferents generacions han dissenyat i pintat aquest cartell en un dels murs del parc de la Muntanyeta, al costat del llac de la Deessa de l'Aigua.


En aquest punt tindrà lloc la inauguració del certamen el diumenge dia 6 de desembre, a les 11.30 hores, a càrrec de l'alcaldessa, Lluïsa Moret.


La 74a Fira de la Puríssima forma part de la programació especial de la Temporada d'Hivern que es va iniciar divendres passat, dia 27 de novembre amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc i es clourà el 10 de gener amb el ja tradicional concert de l'Orquestra Simfònica del Vallès.


La temporada d'hivern és el resultat de la cooperació entre nombroses entitats i agents culturals, econòmics i socials de la ciutat i el govern municipal. Una suma d'esforços que pretén il·luminar Sant Boi amb un missatge de confiança durant aquestes setmanes tan especials i contribuir de pas a la reactivació econòmica de la ciutat.


#SantBoi #fira #puríssima #temporada #hivern #il·luminació #comerç #cartellisme #art #activitats #online

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page