top of page

Sant Boi aposta per la reindustrialització del seu territori per a la reconstrucció econòmica

Actualizado: 27 may 2020

NOTÍCIES SANT BOI | ECONOMIA | CORONAVIRUS


La indústria tindrà un paper clau en el context econòmic generat per la Covid-19. Per aquest motiu, la ciutat de Sant Boi aposta per la reindustrialització com un instrument decisiu per a la reconstrucció econòmica i social del territori en l'entorn de la zona Delta.


Les agències de viatge volen retornar els diners als seus clients

Són segures les mascaretes de roba?

El coronavirus amenaza a las familias catalanas más pobresEl passat 22 de maig es va organitzar una trobada on line amb el secretari general de Industria y de la Pequeña y Mediana Empresa del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, Raül Blanco, i el director d'operacions d'ENISA (Empresa Nacional de Innovación), Jordi Garcia. Trobada presidida per l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret i que va comptar amb la presència d’alcaldes de la zona Delta, els secretaris generals d’UGT i CCOO del Baix Llobregat, AEBALL, PIMEC Baix Llobregat i directius d’Associacions comercials i empresarials del Baix Llobregat.


En el marc de la trobada Raúl Blanco ha donat a conèixer les mesures que du a terme el Ministeri per donar suport a les pimes industrials. En aquest context, ha explicat que, davant aquesta situació absolutament excepcional, el govern central ha destinat en poc més d'un mes una quantitat equivalent al 13% del PIB (138.000 milions d'euros) a mesures per contrarrestar l'impacte de la Covid-19.


L'escenari econòmic probable a partir d'ara serà, segons Blanco, el d'una recuperació en forma de 'v assimètrica', tot i que dependrà en bona mesura de l'evolució favorable de la pandèmia.


El secretari general del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo ha dit que cal sortir d'aquesta crisi, però "no en qualsevol direcció" i ha indicat que "la sortida haurà de ser ecològica, digital i justa". Per tant, caldrà que la nova economia sigui sostenible, que la digitalització funcioni com una realitat i que es vetlli en tot moment per la igualtat, la justícia i la cohesió social.


#recuperacio #economia #coronavirus #BaixLlobregat

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page