top of page

A causa de la Covid-19 Sant Boi anul·la el Festival Altaveu 2020 i el substitueix per "Sant Boi Sona

Actualizado: 22 sept 2020

NOTÍCIES SANT BOI | CULTURA | FESTIVAL ALTAVEU


L’Ajuntament de Sant Boi, a causa de la Covid-19, ha decidit anul·lar el Festival Altaveu per no desvirtuar-ne la seva essència ja què, a més dels concerts, moltes altres activitats tenen lloc a l’espai públic.

Però, enguany, del 10 al 12 de setembre, la ciutat podrà gaudir del "Sant Boi Sona", una programació musical, amb artistes locals, que s'emetrà en directe a través d'Internet. "Sant Boi Sona" s'inscriu en el programa Reactivem la cultura, en el marc del Pla de xoc per a la reactivació social i econòmica de la ciutat de Sant Boi.Hi participaran un total de 14 de grups de música de la nostra ciutat: 13 Grados, Boi Flamenco, Böira, Chet, Deker, Deskartats, Gallina Rex, MP Crew, Núria Pine i Lora D., Olvido París, Riu, Trau, Víctor Partido i Último Rekurso.


Carta de los lectores: La ocupación ilegal de viviendas en Barcelona al descubierto

Com funciona l'App Radar Covid i quins són els seus beneficis?

Mesures especials per detenir els contagis per coronavirus al Baix Llobregat


A banda del talent musical local, "Sant Boi Sona" compta amb altres actius vinculats al món cultural de Sant Boi: l'actriu i cantant Dolo, que conduirà i presentarà el "Sona", la dissenyadora Neus Pacheco i l’estudi de desenvolupament digital Asteroid Studio. La productora Benecé, encarregada de la gestió dels Cinemes Can Castellet, serà qui cobreixi les necessitats audiovisuals de la programació.

Els directes, emesos des d’un plató instal·lat a Can Massallera, es podran veure a través del web santboisona.cat , que disposarà d'un xat per poder interactuar amb els grups. Els arxius dels directes quedaran enregistrats a la xarxa, a disposició del públic i també dels artistes, que els podran utilitzar com a material per a les seves promocions. Una exposició amb fotografies d'Antonio Benítez i textos d'Ernesto Barba farà un repàs per la trajectòria de la música local en els darrers temps.


#Altaveu #SantBoi #SantBoiSona

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page