top of page

Sant Boi adapta l’eix comercial per al passeig tot mantenint les mesures de seguretat

NOTÍCIES SANT BOI | CORONAVIRUS | DESCONFINAMENT


La pandèmia del coronavirus i ara el desconfinament progressiu ha portat a les ciutats del Baix Llobregat a una nova realitat.


Dins aquest marc l’Ajuntament de Sant Boi està adaptant progressivament l'espai públic de la ciutat a les necessitats d'una nova mobilitat.Les agències de viatge volen retornar els diners als seus clients

Són segures les mascaretes de roba?

África Lorente fundadora del PSC de Castelldefels muere a los 65 años


Una de les mesures ha estat el tancament de la circulació de vehícles pel principal eix comercial durant els divendres i els dissabtes.

Concretament es tallaran els carrers Lluís Pascual Roca i Francesc Macià des de les 8 fins a les 21 hores per fomentar el manteniment de la distància social recomanada i així evitar el risc de contagi de la Covid-19.

Així mateix, per facilitar una mobilitat responsable i el manteniment de la distància de seguretat entre persones, l'Ajuntament recomana a la gran majoria de carrers del nucli urbà un únic sentit de circulació per a vianants a les voreres estretes (menys de 4 m d'amplada) i ha establert prioritat de pas invertida perquè es pugui creuar en qualsevol punt de la calçada i velocitat màxima de 20 km/h per als vehicles.

L'espai públic s'està senyalitzant amb fletxes de direcció al terra, senyals de prioritat invertida i nova cartelleria.


#coronavirus #desconfinament #SantBoi

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page