top of page

Sant Boi, 8 de març Dia Internacional de les Dones 2022

NOTÍCIES SANT BOI | IGUALTAT | DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

Publicidad


El 8 de març Sant Boi commemora el Dia Internacional de les Dones, una jornada de reflexió i reivindicació dels drets de les dones en totes les esferes de la vida pública i privada. L’Ajuntament de Sant Boi i el teixit associatiu de dones de la ciutat han organitzat diverses activitats durant de tot el mes de març. Entre elles destaquen:
  • La campanya Vols ser referent?, campanya de llançament del Cercador d’Expertes de Sant Boi, un espai per compartir els talents i sabers de les santboianes i establir contactes.

  • Sortida cap a la manifestació unitària de Barcelona el 8 de març a les 17.30h des de l’aparcament de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya Sant Boi (c. J. Torras i Bages). Servei gratuït d’autocars (places limitades).

  • Acte central d’homenatge a les dones de totes les edats que visquin i/o treballin a Sant Boi i que es dediquin o s’hagin dedicat professionalment als àmbits de la seguretat, protecció i d’emergències. L’acte tindrà lloc el 9 de març a les 18h a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

  • Projecció de la pel·lícula ‘La boda de Rosa’ el divendres 10 de març a les 18h als cinemes Can Castellet. Hi haurà servei de guarda d’infants amb la projecció de la pel·lícula infantil ‘Calamity, la infància de Martha Jane Cannary. Reserva d’entrades gratuïtes a les taquilles dels cinemes a partir del 25 de febrer (de dimecres a diumenges a partir de les 17h).

Més informació al díptic de la programació.

0 comentarios

コメント


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page