top of page

Roca Group juntament amb Viladecans i Gavà proposen la creació d'un Hub de construcció sostenible

NOTÍCIES VILADECANS/GAVÀ | ROCA GROUP | SOSTENIBILITAT

 

Publicidad

 

Els ajuntaments de Viladecans i Gavà i Roca Group han presentat al Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme el projecte de creació d'un Hub de Construcció Sostenible amb l'objectiu que el Govern l'inclogui dins dels plans sol·licitats al programa Next Generation UE.


La iniciativa, que té un pressupost global de 925 milions d'euros, es va projectar en 2017 amb un horitzó inicial de 15 anys. L'obtenció de fons europeus acceleraria la seva posada en marxa, reduint-se a sis anys.Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

El precio del gas y la luz se disparan en España, situándose en los más caros de toda Europa

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus


Aquest Hub d'indústries manufactureres de materials, equipaments, tecnologia i serveis per a la transformació sostenible de l'edificació a Espanya serà un parc empresarial pensat perquè es concentrin empreses consolidades o nous emprenedors dedicats a un sector en alça i en constant procés de desenvolupament a escala global.


Per a l'execució d'aquesta iniciativa es crearà un consorci públic-privat liderat per Roca Group com a impulsor del projecte, al costat dels ajuntaments de Viladecans i Gavà. El consorci estarà coliderat per les empreses Cosentino i Nasunvinsa.


El Hub de Viladecans i Gavà contindrà més d'una vintena d'iniciatives, unes liderades per Roca Group i altres per les diferents administracions (Estat, Generalitat i ajuntaments). En aquest Hub se situarà la seu mundial de Roca Group, que inclourà un showroon, un centre logístic i la reubicació i modernització de les seves fàbriques.


L'objectiu del projecte del nou Hub de Construcció Sostenible és centralitzar la recerca, l'intercanvi, la capacitació i el foment de pràctiques sostenibles i solucions tecnològiques d'alt rendiment i baix nivell d'emissions de carboni per als edificis, contribuint així a la transformació del sector cap als paràmetres de sostenibilitat.


Per això, el Hub s'adhereix directament als Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides (ODS), els objectius i futures normes establertes per la Unió Europea, i a l'Agenda 2030, l'Agenda Urbana Europea, les Flagships de la UE i l'Agenda Urbana Espanyola.


#Viladecans #Gavà #RocaGroup #projecte #construcció #Hub #sostenible #parcempresarial #empreses #emprenedors #AgendaUrbanaEuropea

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page