top of page

Reparar danys i transformar Sant Boi: el kintsugi santboià

NOTÍCIES SANT BOI | KINTSUGI | TRANSFORMACIÓ CIUTAT

 

Publicidad

 

Sant Boi està aprofitant la pandèmia com accelerador de la transformació de la ciutat. Aquest procés, presentat en roda de premsa aquest passat dilluns 21 de desembre, exemplifica els nous escenaris de la vida en les ciutats.Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


L'Ajuntament de Sant Boi ha invertit 5,1 milions d'euros (incloent-hi 3,7 milions en concepte de tributs estalviats a la ciutadania) en un Pla de Xoc i altres programes contra la Covid19 que des del primer moment han donat suport a famílies, comerços i sectors empresarials més afectats per la crisi.


Aquest pla de reactivació econòmica i social ha comptat en tot moment amb un unànime consens polític. A més, Reactivem Sant Boi ha posat en marxa un conjunt de mesures de suport a l'economia local.


El treball transversal amb els agents socials i econòmics de la ciutat ha permès consolidar un ecosistema de col·laboració que ha servit per trobar les mil·lors solucions per a cada moment de la crisi, sempre amb l'objectiu d'interconnectar les necessitats de les empreses locals i del comerç de proximitat amb l'economia de les famílies.


Aquest ecosistema és el nostre "kintsugi", un model propi d'abordar la crisi de la Covid19 que repara els danys a partir dels reptes que la pandèmia planteja. Una crisi que ha deixat al descobert noves dependències i noves bretxes socials i econòmiques i que obliga a repensar i a reconceptualitzar la vida en els nostres municipis.


La pandèmia, per tant, està accelerant la transformació de Sant Boi. Aquesta transformació es pot inscriure en el marc general de l'Agenda Urbana de Catalunya i dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).


Aquesta agenda, alineada plenament amb l'estratègia de ciutat sostenible i saludable, s'orienta cap a un model de ciutat on la cultura de les cures i la salut en general inspiren les grans transformacions del municipi. Es tracta d'una agenda també alineada amb el conjunt d'actuacions derivades del Pacte de Ciutat i que es posaran marxa durant el 2021.


#SantBoi #kintsugi #transformació #PladeXoc #ReactivemSantBoi #reactivació #econòmica #social #famílies #comerços #comerçdeproximitat #empreseslocals #col·laboració #saludable #sostenible

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page