top of page

Uns Reis molt especials a Viladecans

NOTÍCIES VILADECANS | REIS MAGS D'ORIENT | CAVALCADA ESTÀTICA

 

Publicidad

 

Una de les festes més esperades per a petits i grans, els Reis d’Orient, s’han viscut d’una manera molt especial. La il·lusió i l’alegria no han faltat en aquesta cita que tan carregada de màgia arriba any rere any i aquest any ho ha fet plena de novetats.Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

L'Abraçada (El Abrazo) se emitirá por TV3 el próximo 12 de Enero en Curtcircuit33

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus


Per una banda, els nens i nenes van poder descobrir el magatzem dels regals al Cúbic. Un nou espai a la ciutat on els i les ajudants dels Reis d’Orient s’afanyaven a llegir les cartes dels més petits i petites i a repartir els regals perquè tothom tingués el que havia demanat. També des de les xarxes socials es va poder veure el moment en què el Sereno i l’alcalde lliuraven als Reis d’Orient la clau màgica que obre totes les portes de la ciutat. Podeu tornar a veure aquest vídeo al nostre canal Youtube!


La cavalcada enguany va haver de ser estàtica i molt ordenada. Al parc de la Marina, amb entrada i seguint les mesures de seguretat (mascareta i distància) els nens i nenes van poder saludar a Melcior, Gaspar i Baltasar. També per apropar la cavalcada a casa es va poder seguir l’activitat per Facebook Live.


#Viladecans #ReisMags #ReisdOrient #nens #nenes #regals #cartes #Melcior #Gaspar #Baltasar #cavalcada #estàtica

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page