Reducció de les ràtios de P3 com un primer pas cap a la millora de la qualitat educativa a Sant Boi

NOTÍCIES SANT BOI | ESCOLES PÚBLIQUES | MILLORA EDUCACIÓ

 

Publicidad

 

Les ràtios de P3 es reduiran a les escoles públiques de Sant Boi de 25 a 24 alumnes el curs vinent. El govern municipal valora positivament aquesta decisió del Departament d'Educació de la Generalitat.Pedro Sánchez anuncia 11.000 millones en ayudas para el sector del turismo, la hostelería y pymes

El encarcelamiento del rapero Pablo Hasél provoca manifestaciones en toda España

Comença la segona fase del procés de vacunació a Sant Boi amb les persones d’alta dependència


Tot i així, considera que és una mesura insuficient i reclama altres decisions que permetin garantir l'atenció de les necessitats educatives de la ciutat, manifestades de forma reiterada per l'Ajuntament i la comunitat educativa local.


Els Serveis Territorials d'Educació del Baix Llobregat han informat a l'Ajuntament que Sant Boi formarà part, juntament amb altres localitats, d'una prova pilot de reducció de ràtios a les escoles públiques.


L'Ajuntament valora la voluntat del Departament d'Educació d'atendre les demandes dels municipis i considera que, en el cas de Sant Boi, aquesta decisió és un primer pas cap a la millora de la qualitat educativa i la lluita contra la segregació escolar.


Tot i així, la reducció de ràtios plantejada atén només parcialment el conjunt de reclamacions formulades des de l'Ajuntament i la comunitat educativa, que consideren necessari un màxim de 22 alumnes per aula en totes les etapes educatives i exigeix que no s'elimini cap línia de P3 a Sant Boi el pròxim curs 2021-22.


Recollint la voluntat del Consell Escolar Municipal, el Ple va aprovar el 25 de febrer per unanimitat de totes les forces polítiques una moció sobre aquest tema.


#SantBoi #educació #escoles #públiques #alumnes #P3 #nens #mesura #segregacióescolar #DepartamentdEducació #BaixLlobregat

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB