top of page

Reactivem el comerç a Sant Boi! Suport als sectors de l’hostaleria, restauració i centres d'estètica

NOTÍCIES SANT BOI | AJUTS | COMERÇ | HOSTALERIA | RESTAURACIÓ


El Ple municipal ha aprovat per unanimitat aquest dijous passat, dia 22 d'octubre, una declaració institucional en suport als sectors de l'hostaleria i la restauració, els centres d'estètica i les respectives empreses proveïdores. Són sectors que pateixen amb especial dificultat les darreres mesures adoptades per la Generalitat per fer front a la situació epidemiològica de la COVID-19 a tot Catalunya.Cerrarán bares y restaurantes en Cataluña hasta fin de mes

Madrid se queda confinado y sin puente al declararse el estado de alarma

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder

Tots els grups municipals expressen "un ple suport" a les persones titulars d'aquests negocis i a les plantilles de treballadors i treballadores davant l'impacte del paquet de mesures restrictives que van entrar en vigor el passat 16 d'octubre, i insten al Govern de la Generalitat a adoptar de forma urgent "mesures compensatòries efectives".


El text consensuat per tots els grups afirma que qualsevol mesura restrictiva en l'àmbit econòmic ha de venir acompanyada de compensacions per pal·liar les conseqüències i evitar en la mida del possible el tancament definitiu de molts d'aquests negocis, que donen treball a milers de catalans i catalanes i contribueixen al benestar de moltíssimes famílies.


La declaració institucional acorda dissenyar i implementar de manera urgent ajuts econòmics de l'Ajuntament en el marc del Pla de xoc per a la reactivació social i econòmica de Sant Boi.


L'Ajuntament ja ha posat en marxa aquesta setmana una campanya de promoció per donar a conèixer a la ciutadania de Sant Boi els establiments d'hostaleria i restauració que ofereixen durant aquests dies serveis a domicili i per emportar. El títol de la campanya és "Emporta't a casa el millor dels restaurants i bars de Sant Boi".


També s'ha organitzat, per al pròxim 28 d'octubre, una sessió formativa gratuïta, adreçada a professionals del sector, sobre l'aplicació de mesures de protecció en aquests establiments.

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

#santboi #comerç #reactivar #hostaleria #restauració #estètica #ajutseconòmics

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page