top of page

Raquel Sánchez, vicepresidenta segona de la Red Española de Ciudades por el Clima

Actualizado: 17 mar 2020

NOTÍCIES GAVÀ | MEDI AMBIENT | CLIMA


L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha estat reelegida vicepresidenta segona de la Red Española de Ciudades por el Clima (RECC) en l’Assemblea General celebrada a Madrid el passat 9 de març de 2020.


La RECC és la secció de la Federación Española de Municipios y Provincias, formada pels governs locals que estan integrant en les seves polítiques la mitigació i adaptació al canvi climàtic. Coordina i impulsa les polítiques locals de lluita contra el canvi climàtic de les ciutats i pobles espanyols, permetent aconseguir millors resultats en la lluita contra aquesta emergència i en la mitigació dels seus efectes. És l’instrument de suport tècnic que ofereix eines perquè els ens locals assoleixin els seus objectius i el principal mitjà per a traslladar els objectius de la política nacional de canvi climàtic i gestió de l'energia a l'escala local.

 

En aquest sentit, s’ha destacat la necessitat de deixar de parlar d’objectius i passar a parlar d’accions, i de passar de parlar de plans d’acció a parlar de gestió de crisi, davant de l’actual situació d’emergència climàtica.

 

Al llarg del matí s’han compartit diferents iniciatives i propostes per afrontar l’emergència climàtica des de la perspectiva local. Unes actuacions relacionades amb la gestió dels residus, la mobilitat sostenible, la rehabilitació energètica i la planificació urbanística de sectors de nova urbanització i de transformació de la ciutat incloent-hi una revisió de les ordenances municipals per avançar en la transició energètica. També s’ha insistit en la necessitat d’abordar la regressió del litoral, la preservació de l’agricultura i en l’impuls de l’economia circular.#Gavà #RaquelSànchez #Alcaldessa

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page