top of page

Una campanya del Punt Jove Covid ofereix tests ràpids gratuïts a joves de Sant Boi

NOTÍCIES SANT BOI | TESTS D'ANTÍGENS | COVID-19

 

Publicidad

 

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Salut, l'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa aquesta setmana la campanya 'Volem tocar-te els nassos', que ofereix a joves de la ciutat d'entre 16 i 25 anys la possibilitat de fer-se gratuïtament un test ràpid d'antígens.


La campanya de cribratge es duu a terme al Punt Jove Covid, amb seu a Can Massallera, i s'adreça exclusivament a persones d'aquesta franja d'edat que siguin asimptomàtiques.Ets un professional de la salut? Volem escoltar la teva veu! Participa en el projecte Respond

Reducció de les ràtios de P3 com un primer pas cap a la millora de la qualitat educativa a Sant Boi

Salut comença a instal·lar a l’Àmbit Metropolità Sud els mòduls de suport a l’atenció primària


El servei és gratuït, funciona només amb cita prèvia i està operatiu els dimarts i els dijous (de 19 a 21 hores). Aquesta setmana, excepcionalment, també s'ofereix el divendres (de 17 a 21 hores).


La realització dels tests es prolongarà fins que s'esgotin les existències. En els dos primers dies, s'han fet 25 tests i un total de 58 joves han sol·licitat el servei.


La campanya de cribratge té com a objectius incentivar la realització de proves a joves en un espai de referència específic per a la població juvenil, facilitar-los una mobilitat segura per raons de feina, estudis o oci, combatre estereotips i visibilitzar el comportament responsable de joves i adolescents.


El Punt Jove Covid és un servei virtual d'informació i assessorament sobre la Covid-19 adreçat a joves i adolescents de la ciutat creat per l'Ajuntament per ajudar a resoldre dubtes o inquietuds relacionades amb la malaltia. També ofereix sobre suport psicològic i activitats formatives.


Formulari per demanar cita prèvia


També es pot demanar cita a: puntjovesalut@santboi.cat, tel 678 700 363 i Instagram: @joventutsantboi i @puntjovesalutsb


#SantBoi #testràpid #antígens #PuntJoveCovid #CanMassallera #gratuït #joves #salut #covid19 #coronavirus

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page