top of page

Ets un professional de la salut? Volem escoltar la teva veu! Participa en el projecte Respond

NOTÍCIES SANT BOI | SANT JOAN DE DÉU | PERSONAL SANITARI

 

Publicidad

 

El projecte Respond, en el qual participa el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, busca voluntaris per estudiar l’impacte emocional que ha suposat la pandèmia en els professionals de la salut.


Des de l’inici de la pandèmia, els professionals dels centres sanitaris han estat exposats a una enorme pressió assistencial, al risc de contagi i a unes condicions de feina molt complexes, fet que ha pogut provocar alts nivells d’estrès, malestar psicològic i reduccions del grau de benestar en general.Pedro Sánchez anuncia 11.000 millones en ayudas para el sector del turismo, la hostelería y pymes

El encarcelamiento del rapero Pablo Hasél provoca manifestaciones en toda España

Comença la segona fase del procés de vacunació a Sant Boi amb les persones d’alta dependència

Per donar resposta a aquesta necessitat, neix el projecte Respond (Improving the preparedness of Health Systems to Reduce Mental Health and Psychosocial Concerns resulting from the COVID-19 Pandemic).


Un estudi d’investigació a escala internacional, finançat per la Unió Europea, en el qual participen 13 universitats i centres de recerca d’arreu d’Europa.

L’objectiu principal del projecte és desenvolupar i testar una intervenció, basada en programes de l’Organització Mundial de la Salut.


En la qual els resultats obtinguts, proporcionaran les eines adients a les autoritats sanitàries per millorar la resiliència, la salut mental i el benestar dels professionals sanitaris de primera línia, i així poder aplicar-les en futures pandèmies.

En la primera fase del projecte Respond, necessitem identificar i descriure els problemes prioritaris de salut mental i psicosocial dels professionals de l’àmbit de la salut que han desenvolupat la seva tasca en primera línia i s’han vist afectats per la pandèmia de la COVID-19.


És per aquest motiu que busquem voluntaris que vulguin participar en aquesta primera fase del projecte i que compleixin aquestes condicions:

  1. Haver estat en actiu durant la primera onada de la COVID-19

  2. Formar part d’algun dels següents col·lectius:

  • Personal sanitari (col·lectiu de metges, d’infermeria i auxiliars d’infermeria) o Treballadors dels centres d’atenció primària.

  • Zeladors

  • Administratius dels centres hospitalaris o d’atenció primària

  • Serveis d’emergència

  • Autoritats sanitàries locals


Volem saber la vostra opinió sobre els assumptes i els problemes que afecten els professionals sanitaris de primera línia a escala nacional. Per aconseguir-ho, farem una entrevista virtual a cada voluntari de 35-40 minuts de durada (horari a convenir), en la qual la confidencialitat de les seves dades estarà garantida en tot moment.

Si esteu interessats a participar o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres: a.monistrol@pssjd.org

La vostra experiència personal és clau per aconseguir uns resultats que permetin millorar la salut mental de tots els professionals.


#SantBoi #ParcSanitari #SantJoandeDéu #professionals #salut #Respond #centresanitari #pandèmia #covid19 #salutmental #benestar

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page