top of page

Problemes d'entesa amb els teus familiars aquest Nadal?

Actualizado: 14 dic 2020

NOTÍCIES SANT BOI | PROBLEMES AUDITIUS | SALUT


De vegades hauràs notat que estant en una reunió familiar o d'amics, en un ambient sorollós, no acabes d'entendre el que diuen o confons paraules. La primera reacció i pensament és: No sento bé? Per què em passa això? Què haig de fer? Tinc problemes auditius?No et preocupis, probablement el nivell de soroll és tan alt que no et permet escoltar amb claredat. Ara bé, si aquesta situació persisteix de manera continuada en diferents situacions, a la feina, al carrer, potser el que t'està passant és que estàs perdent agudesa auditiva.


Poseu-vos en bones mans. Regaleu-vos salut aquest Nadal.


Aquests símptomes no són alarmants. La pèrdua d'audició afecta milers de persones a tot el món i és normal que a partir d'una determinada edat et pugui passar.

Si aquest és el teu cas, el primer que hauràs de fer és anar a un especialista per obtenir un diagnòstic d'una possible pèrdua auditiva i quina és la causa que desencadena aquesta pèrdua auditiva. És fonamental tenir clar l'origen, la localització el grau i la repercussió que està tenint sobre la teva salut i qualitat de vida.


De vegades el que succeeix és que el problema el té un familiar proper que nega l'evidència. És llavors que hem d'adonar-nos per poder ajudar-lo a temps.


Segons estudis rellevants, els adults de major edat amb pèrdues auditives són més propensos a desenvolupar malalties com l'Alzheimer o demència, incrementant el risc quan més greu és la pèrdua auditiva.
Un cop aclarits tots aquests aspectes, caldrà realitzar un correcte tractament, normalment recolzat en l'ús d'audiòfons si fossin necessaris, per corregir i evitar que el problema i les seves conseqüències vagin a més, agreujant-se durant el pas dels anys.


Acudir a un bon especialista en audició és el més recomanable. Nosaltres des del Centre Auditiu Llobregat us podem fer una avaluació del vostre nivell auditiu o el del vostre familiar i oferir-vos el millor tractament per pal·liar els efectes de la pèrdua auditiva.


Poseu-vos en bones mans. Regaleu-vos salut aquest Nadal.

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page