top of page

A Sant Boi el Pressupost Municipal 2021 prioritza l'atenció a les persones entre d'altres

NOTÍCIES SANT BOI | PRESSUPOST MUNICIPAL | REACTIVACIÓ

 

Publicidad

 

L'Ajuntament de Sant Boi ha aprovat el Pressupost Municipal 2021. En un context condicionat per la incertesa de la situació sanitària, els comptes municipals es plantegen com un instrument flexible i dinàmic que prioritzarà en tot moment l'atenció a les necessitats de les persones, la reactivació social i econòmica i la modernització de la ciutat i el seu espai públic. El Pressupost Municipal manté l'aposta estratègica per fer de Sant Boi una ciutat saludable i sostenible.Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

L'Abraçada (El Abrazo) se emitirá por TV3 el próximo 12 de Enero en Curtcircuit33

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus


L'import global del Pressupost Municipal 2021 ascendeix a 88,1 milions d'euros, un 5,5% més que al 2020. Els ingressos de l'Ajuntament augmentaran gràcies a una major aportació d'altres administracions, en especial el Govern central.


Justícia social i reforç de l'atenció a les persones

Els programes d'atenció social en suport a les persones i famílies més vulnerables reben una aportació adicional de més de 430.000 euros. La partida per a la botiga Aliments solidaris creix un 35% i els programes d'atenció social a la gent gran, un 30%.


Impuls a la reactivació econòmica

Els programes de suport a les empreses multipliquen per dos el seu pressupost, per generar progrès i ocupació digna. L'Ajuntament destina més de 330.000 euros a accions de foment de l'emprenedoria, la innovació econòmica i la digitalització.


Modernització de la ciutat i l'espai públic

Hi ha increments remarcables en àmbits com la neteja viària i la gestió dels residus (+400.000 euros), la transformació digital per a la relació amb la ciutadania (+100.000 euros) o la millora d'escoles, poliesportius i altres equipaments municipals (+495.000 euros).


Inversions per transformar Sant Boi

Les inversions previstes ascendeixen a 10 milions d'euros. Aquest esforç adicional permetrà contribuir a la lluita contra el canvi climàtic i avançar cap a la transformació de la ciutat i de l'administració, tot prioritzant la millora de l'espai públic (3,8 milions) i els equipaments (2 milions) i l'aposta per la sostenibilitat, la transició energètica i l'ecologia urbana (1,1 milions).


Congelació fiscal

Tot aquest esforç pressupostari no implicarà un augment de la pressió fiscal. L'Ajuntament congela els principals impostos i taxes i, de fet, la previsió és recaptar globalment 600.000 euros menys en concepte de tributs municipals.


Congelació d'impostos i menys deute

L'Ajuntament manté uns comptes sanejats i continua apostant per la reducció progressiva de la seva despesa financera, que enguany es reduirà novament. Entre les grans ciutats de Catalunya (més de 75.000 habitants), Sant Boi és la que té un endeutament més baix.


#SantBoi #pressupost #municipal #justíciasocial #reactivacióeconòmica #modernització #inversions #congelaciófiscal #impostos #despesafinanciera

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page