top of page

Una nova ordenança a Sant Boi consolida mesures restauratives com alternativa a la sanció

NOTÍCIES SANT BOI | MESURES RESTAURATIVES | CONFLICTES

 

Publicidad

 

El Ple municipal del mes de març ha aprovat nova ordenança que consolida i millora l'aplicació de mesures alternatives a la sanció, de caràcter restauratiu, en el cas que hi hagi un incompliment de la normativa municipal relacionada, principalment, amb la bona convivència.Ets un professional de la salut? Volem escoltar la teva veu! Participa en el projecte Respond

Reducció de les ràtios de P3 com un primer pas cap a la millora de la qualitat educativa a Sant Boi

Salut comença a instal·lar a l’Àmbit Metropolità Sud els mòduls de suport a l’atenció primària


Sant Boi ja oferia mesures de tipus educatiu alternatives a determinades infraccions de civisme, convivència, tinença i protecció d'animals i l'ús dels equipaments municipals educatius.


Amb la nova ordenança les persones es podran acollir a les mesures restauratives de manera voluntària, mitjançant la realització d'activitats reparadores per a totes les parts i acordades per elles mateixes amb la validació de l'Ajuntament.


Les persones que es vulguin beneficiar d'aquest nou servei podran combinar prestacions a la comunitat amb activitats d'aprenentatge i creixement personal. L'ordenança també preveu accions de mediació que facilitin la restauració de les relacions personals, familiars, veïnals o escolars malmeses per la infracció.


L'Ajuntament ha aprovat la nova normativa conjuntament amb un nou reglament regulador del Servei de Mediació i Restauració Comunitària que diversifica els instruments, tant presencialment com de manera virtual, per a la resolució dels conflictes i la millora de la convivència ciutadana.


#SantBoi #ordenança #mesures #restauratives #sanció #conflictes #educatiu #aprenentatge #convivència #mediació

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page