top of page

Noves contractacions d’experienciació laboral a Viladecans

NOTÍCIES VILADECANS | CONTRACTACIÓ LABORAL | EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

 

Publicidad

 

Des d’avui i fins d’aquí nou mesos, vint persones participaran al programa d’experienciació laboral ‘Treball als barris’, una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i en la que Viladecans hi participa amb Ponent i Montserratina.Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

El precio del gas y la luz se disparan en España, situándose en los más caros de toda Europa

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus


El programa contempla la contractació laboral de persones treballadores en situació d’atur perquè puguin adquirir experiència professional i millorar així la seva ocupabilitat.


Aquestes persones treballaran a diversos departaments de l’Ajuntament com a peons de manteniment, paletes, auxiliars administratius, treballadors familiars i tècnics de gestió, intervenció i coordinació.


El procés de selecció del programa es van presentar 184 sol·licituds, la majoria d’elles de dones de més de 45 anys. De les 20 persones seleccionades, el 60 % són dones i el 65 % persones de més de 45 anys, i a l’hora de realitzar la selecció es van tenir en compte criteris socioeconòmics i competències professionals.


Per això, a les entrevistes de selecció van participar tant responsables dels departaments on desenvoluparan la feina com responsables del departament de Serveis Socials.


#Viladecans #treball #contractació #experiència #professional #atur #Ajuntament #dones #selecció #entrevistes

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page