top of page

Nou assaig clínic per frenar la transmissió del coronavirus Covid-19

NOTÍCIES BADALONA | CORONAVIRUS | ASSAIG CLÍNIC


La Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de la Salut i l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona ha possat en marxa un assaig clínic, liderat pel Dr. Oriol Mitjà i el Dr. Bonaventura Clotet, que pretén frenar la transmissió del virus.


Se disparan los índices de maltrato infantil durante el confinamiento

El món de la Cultura reclama mesures urgents per superar la crisi del coronavirus

Coronavirus: Medidas económicas insuficientes para los autónomosEl principal focus d’aquest tractament està fixat en treballadors sanitaris, persones d’alt risc i els seus contactes propers.

Se sap que el Covid-19 és altament transmissible, i que una persona infectada l’encomana al 15%-20% els seus contactes. Tenint aquest fet com a referència la Fundació de Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses ha coordinant un assaig dirigit a validar una estratègia anomenada “profilaxi postexposició” que consisteix en administrat hidroxicloroquina, un medicament antiviral, a contactes propers d'un cas positiu. La hipòtesi de partida de l'estudi és que el tractament reduirà el nombre d’aquests contactes que desenvoluparan la infecció.

Per tal d'avaluar la reducció de la transmissibilitat del virus es fan servir tests de reacció en cadena de la polimerasa. Si es verifiqués la validesa del tractament, s'obrirà una via addicional pel control de l’epidèmia de coronavirus al món.

Aquesta estratègia podria reduir la transmissió comunitària del Covid-19, tot comportant un benefici significatiu en quant a vides salvades.

Actualment s’ha obert una llista de candidats per participar en aquest assaig.


 

Per ser candidat d'aquest nou assaig clínic has de complir qualsevol de les següents premises:

1.- Haver donat positiu en el test PCR de COVID-19 i que no hagin passat més de tres dies des de la comunicació d’estar infectat per coronavirus.

2.- Haver tingut contacte per primera vegada en els últims 5 dies amb alguna persona amb prova confirmada per COVID-19.

Si compleixes aquests criteris significa que ets un bon candidat i pots inscriure’t al www.estudicovid19.org


Si tens dubtes truca de 9 a 17 hores al Tel. 900 431 403

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page