top of page

Normativa per anar a la platja! Gavà reobre la seva platja amb mesures de seguretat

NOTÍCIES GAVÀ | REOBERTURA DE LES PLATGES


La fase 2 de la desescalada permet el bany, prendre el sol i fer esport a la platja de Gavà, sempre respectant la distància social i les mesures sanitàries i higièniques establertes


S’intensifica la seguretat, la informació i la neteja per minimitzar el risc de contagi per COVID-19 a la platja de Gavà


L’obertura de la platja de Gavà coincideix amb una aportació de sorra de 40.000 metres cúbics davant del carrer Blanes que comença avui


Platja de gavà

A partir d’avuí 8 de juny de 2020, amb l’entrada a la fase 2 de la desescalada, Gavà reobrirà la platja a l’ús recreatiu. Estarà permès el bany, prendre el sol o fer esport, sempre i quan es garanteixin les mesures de seguretat sanitàries i higièniques establertes per les autoritats sanitàries:

  • Els banyistes poden anar-hi a la platja dins de la regió sanitària si respecten la distància mínima interpersonal de 2 metres i en grups de màxim 15 persones si no hi conviuen.

  • Es poden utilitzar les dutxes, els rentapeus a l'aire lliure, els lavabos i altres serveis públics similars. Sempre amb les mesures de seguretat i evitant la formació de cues. L’ocupació màxima és d’una persona, excepte acompanyants de persones que necessitin assistència.

  • A partir de la vora del mar, es descompten sis metres i s'assignen 4 m2 per cada banyista.

  • Poden obrir els negocis d’hosteleria i restauració a les platges (terrasses incloses), així com els serveis de motos aquàtiques, hidropedals i similars, sempre complint les normes de seguretat per a la restauració i l'hostaleria, els primers, i per al comerç minorista, els segons.

  • Està permesa l’activitat esportiva, professional o d’oci, sempre que es puguin realitzar de forma individual i sense contacte físic. Cal mantenir la distància mínima de dos metres entre els participants.

#platja #Gavà #reobertura

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page