top of page

Moda primavera estiu 2020 "Covid Free". Marcada pels anys 90 i les línies minimal i bàsiques

NOTICIES SANT BOI | MODA | PRIMAVERA ESTIU 2020


Ningú podria haver-ho explicat millor que Vanessa Friedman en aquell article de The New York Times que tractava la ironia dels texans de dissenyador, concretament els de la desfilada de primavera 2020 de Hedi Slimane per Celine, en temps de crisi: "hi ha tant nerviosisme per una recessió imminent, que els anys 70 semblen ser tot en el que qualsevol dissenyador pot pensar".


I és que, després d'un 2019 marcat per l'estètica conservadora i elegant que caracteritza l'estil burgès dels anys 70, la primavera 2020 ens porta el retorn del minimalisme dels ’90. És el que toca en temps d'inestabilitat econòmica!

Però sempre amb el segell "Covid Free"


De la ressaca dels '70 encara podrem trobar pantalons de campana, camises amb llaçada i vestits estampats amb coll alt. Bruses amb detalls de flors, jerseis sota camises i solapes enormes. I per complementar, barrets d'ala ampla i conjunts amb prints florals en els quals destaquen les armilles.

Però la nova tendència vindrà eminenment marcada per les reminiscències dels '90. Època continguda, de la qual heretarem els texans trencats, jerseis de punt, camises blanques, l'omnipresència de la color gris i una aposta decidida pel cuir.

Mostres inequívoques de la tornada del minimalisme que ens recorden les fotos de paparazzi de Kate Moss o a el vestuari de qualsevol supermodel dels anys 90.

Modas Mayte | Pl. de la Generalitat, 28 - Sant Boi - Tel. 936 40 20 98

http://www.modasmayte.com


0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page