top of page

El ministre de Consum, Alberto Garzón, ha visitat Sant Boi i la seu de la Gasol Foundation

Actualizado: 18 dic 2020

NOTÍCIES SANT BOI | OBESITAT INFANTIL | GASOL FOUNDATION

 

Publicidad


El ministre de Consum, Alberto Garzón, ha visitat avui l'Ajuntament de Sant Boi, on ha estat rebut per l'alcaldessa, Lluïsa Moret, en companyia del subdelegat del Govern central a Barcelona, Carlos Prieto, altres membres del govern municipal i portaveus de les forces polítiques amb representació al consistori.


Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


El ministre ha signat al Llibre d'Honor de la Ciutat i s'ha desplaçat posteriorment a la seu de la Gasol Foundation per conèixer els projectes que la fundació dels germans Pau i Marc Gasol desenvolupa per lluitar contra l'obesitat infantil.


Entre aquests projectes hi ha l'estudi SantBoiSà, que avalua a la nostra ciutat els hàbits i els estils de vida de la població infantil. Aquest estudi forma part del programa municipal SantBoiSà per a la promoció d'hàbits saludables.


El ministre Alberto Garzón, ha mantingut una trobada amb la directora de la Gasol Foundation, Cristina Ribes, on han perfilat futures línies de col·laboració en la lluita contra l'obesitat infantil, a la qual també ha assistit l'alcaldessa.


Durant la trobada, s'ha destacat la importància de les polítiques integrals i dels models d'intervenció comunitària a l'hora d'abordar la problemàtica de l'excès de pes en menors i s'ha destacat la importància de posar l'accent en la incidència que les desigualtats socials tenen en aquesta qüestió.


L'Ajuntament de Sant Boi comparteix amb el Ministeri de Consum i amb la Gasol Foundation l'objectiu de lluitar contra l'obesitat infantil, en el marc de les seves polítiques de promoció d'hàbits saludables i de l'estratègia per posicionar Sant Boi com una ciutat saludable i sostenible.


#SantBoi #MinistredeConsum #ObesitatInfantil #GasolFoundation #SantBoiSà #ciutat #saludable #sostenible

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page