top of page

La Milla del Comerç: cursa per la reactivació de l’esport i l'activitat comercial a Sant Boi

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES SANT BOI | CURSA POPULAR | COMERÇLa plaça de Catalunya de Sant Boi acollirà el pròxim dissabte dia 25 de setembre la Milla del Comerç, una jornada festiva amb la vocació de visibilitzar la reactivació de l'activitat econòmica del municipi i el progressiu retorn a la normalitat.
El Club d'Atletisme Sant Boi i l'Ajuntament impulsen la iniciativa amb el suport de l'associació Sant Boi Comerç –a més de nombrosos establiments de la població-. L'activitat es va presentar aquest dimecres passat, 15 de setembre, a les instal·lacions de Quadis Autocentre, patrocinador principal.


L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, ha destacat que aquest esdeveniment és "un exemple perfecte de l'ecosistema local que s'ha generat a Sant Boi durant la pandèmia, un escenari favorable per a les aliances i el treball conjunt per un objectiu comú: en aquest cas, la reactivació de l'esport, de l'economia local i de la vida col·lectiva dintre d'una estratègia compartida de ciutat".


Milla del Comerç i Milla Kids

La gran cita de la jornada serà una cursa popular en què les persones participants faran un recorregut d'una milla de longitud (1.609 metres). També està prevista la cursa infantil (Milla Kids), adreçada a infants d'entre 6 i 14 anys (500 metres). El màxim de persones participants s'ha fixat en 550 i 200, respectivament.


El recorregut s'iniciarà al carrer de Francesc Macià, cantonada Cerdanya, i continuarà per l'eix comercial de Sant Boi passant per Lluís Pasqual Roca, Mossén Jacint Verdaguer, avinguda Onze de Setembre (anada i tornada) i carrer del Tres d'Abril, fins arribar a la plaça de Catalunya.


La prova principal començarà a les 18 hores. Per garantir la seguretat sanitària, la sortida es farà de forma escalonada cada 5' en grups de 50 persones i se seguiran estrictament els protocols anticovid. La Milla Kids s'iniciarà a partir de les 19.30 hores, també en grups d'un màxim de 50 participants, en aquest cas distribuïts per edats.


Cupons descompte per al comerç local

En arribar a la meta, les persones participants rebran un avituallament líquid sostenible, fruita, un petit entrepà, una samarreta commemorativa i una borsa amb obsequis aportats per les empreses col·laboradores.


D'acord amb l'objectiu principal de la cursa, entre aquests obsequis hi haurà cupons amb descompte per fer compres al comerç de proximitat de Sant Boi.


Activitats culturals i de promoció comercial

Al llarg de la jornada, la plaça de Catalunya i els carrers de Francesc Macià i Lluís Pasqual Roca (és a dir, el principal eix cívic i comercial de la ciutat) estaran reservats per a vianants, per facilitar el passeig i el gaudi del comerç local.


Aquest eix acollirà activitats culturals, esportives i de promoció comercial: gegants, bicicletes generadores d'energia i animació musical en directe amb Ràdio Flaixbac...


Inscripció oberta fins al 22 de setembre

Les inscripcions es poden fer fins al 22 de setembre al web de la Milla del Comerç o a la plataforma Top Run. Els preus són de 7 euros (Milla del Comerç) i 3 euros (Milla Kids).


Diversos comerços locals col·laboren amb aquesta jornada: Aramer Creativa, Farmàcia Àlex Collado, Benetton Sant Boi, Multifil, SLB Color, Rosamari Sabatés, B the travel brand, Dios Vapea, Tuink o Centre Auditiu Llobregat.


Σχόλια


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page