top of page

Dispositiu de mesures de seguretat per anar a la platja de Gavà aquest estiu

Actualizado: 16 jun 2020

NOTÍCIES GAVÀ | PLATJA | CORONAVIRUS


Aquest estiu Gavà intensifica la seguretat, la informació i la neteja a la platja per garantir el compliment de les mesures sanitàries establertes per minimitzar el risc de contagi per COVID-19
El dispositiu de mobilitat sostenible a Gavà incorpora noves accions per controlar l’aforament i salvaguardar la distància social


Avui dissabte 13 de juny de 2020 i amb el lema “A Gavà, banya’t en salut”, l’Ajuntament dóna el tret de sortida a la temporada de platges, que s’allargarà fins al 13 de setembre. Una temporada marcada per la pandèmia de la COVID-19 i l’adopció de noves mesures per a un ús segur d’una platja sostenible i de qualitat, reconeguda amb els màxims distintius: la Bandera Blava, revalidada aquesta mateixa setmana; el compromís amb el segell Biosphere, la Q de Qualitat Turística i la bandera Ecoplayas.

Alemania esquiva la cuarentena enviando 10.900 turistas alemanes a Baleares

Viladecans presenta un pla de 4 milions d'euros per reactivar l'activitat de la ciutat

La economía mundial pende de un hilo ante un posible rebrote de coronavirus


Entre les noves mesures que es posen en marxa aquesta temporada de platges està la contractació extraordinària d’un equip d’informadors-agents cívics. Avançant-se uns dies a la temporada, des del passat dilluns s’encarreguen de controlar l’aforament i informar als banyistes de les mesures que cal adoptar davant l’emergència sanitària: l’obligatorietat de mantenir una distància interpersonal, de com a mínim 2 metres a la sorra, aigua, passejos, entrada a accessos i dutxes, deixar 6 metres lliures des de la línia d’aigua i guardar una distància de 4 metres entre eixos de para-sols.

La tasca dels informadors es complementa amb la instal·lació, per primer cop, d’un sistema de megafonia. S’emetran missatges informatius per garantir el distanciament interpersonal, així com altres recomanacions de prevenció del COVID-19.

El Punt d’Informació Turística, ubicat al costat del monument de la Vela, també incidirà en la difusió de les mesures per evitar el contagi abans d’anar a la platja, mentre s’hi està i quan s’arriba a casa.

#Gavà #platja #coronavirus #seguretat

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page