top of page

El mentoring laboral a Viladecans busca nous participants!

NOTÍCIES VILADECANS | MÓN LABORAL | ASSESSORAMENT EMPRESARIAL

 

Publicidad

 

El programa de mentoring laboral de Can Calderon inicia una nova edició amb la convocatòria de persones en situació d’atur de més de trenta anys, empreses que vulguin assessorament sobre el seu model de recursos humans i agents socials i econòmics del territori que hi vulguin participar.


L’acció, que se centra en l’acompanyament personalitzat dels i les participants per potenciar el seu capital competencial i creixement personal, compta l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del "Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023" i es portarà a terme fins al desembre d’aquest mateix any.Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

El precio del gas y la luz se disparan en España, situándose en los más caros de toda Europa

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus


El programa de Mentoring laboral s'articula a través de tres línies d'actuació interrelacionades per tal de facilitar la vinculació amb el mercat laboral:

  • La millora de la capacitat competencials i sociolaborals de persones majors de 30 anys en situació d'atur, prioritzant les persones majors de 45 anys i dones, en matèries com el la informàtica i l’anglès, però també imatge i marca personal, etc. posant l'accent en el creixement personal i el seu apoderament per tal d'ajudar-les a assolir i mantenir una feina.

  • L' assessorament empresarial per a l'anàlisi i selecció per competències i millora del model de recursos humans

  • La coordinació amb els agents socials i econòmics del territori que atenen a persones aturades i en situació de vulnerabilitat.


En les 4 edicions anteriors del programa, aquest ha atès més de 106 persones (75% dones) i ha assolit una inserció global del 84,6% Fins al moment s'ha comptat amb la participació de 62 empreses del territori per oferir el servei d'assessorament per sensibilitzar i apropar la metodologia del treball per competències en la selecció de llocs de treball.


Durant les darreres edicions, a més, el projecte ha impulsat jornades com el Networking Day o la Jornada Dones i Treballs per a l’empoderament del talent femení amb l’objectiu de crear diàleg i oportunitats entre tots els agents implicats.


Si t'interessa formar part de la nova edició del "mentoring laboral" escriu a ocupacio@viladecans.cat aportant les teves dades.


#Viladecans #mentoring #laboral #treball #atur #dones #assessoramentempresarial #empreses #mésde30anys

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page