top of page

El Març Gastronòmic arriba a la XIIa edició reivindicant els xefs i els productes del Baix Llobregat

NOTÍCIES EL BAIX LLOBREGAT | MARÇ GASTRONÒMIC | CARXOFA I POTA BLAVA

 

Publicidad

 

Tornen les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, de l’11 de març a l’11 d’abril, en una dotzena edició en què l’activitat arriba per donar impuls i suport a restauradors i productors.


L’Ajuntament del Prat, amb la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT), organitza l’activitat que permet degustar menús elaborats amb els productes més emblemàtics del Parc Agrari del Baix Llobregat.Pedro Sánchez anuncia 11.000 millones en ayudas para el sector del turismo, la hostelería y pymes

El encarcelamiento del rapero Pablo Hasél provoca manifestaciones en toda España

Comença la segona fase del procés de vacunació a Sant Boi amb les persones d’alta dependència


El Prat serà la capital del Març amb 11 participants, que s’estendrà a 15 ciutats del Baix Llobregat L’Hospitalet i Barcelona: Abrera, Begues, Castelldefels, Cervelló, Esparreguera, Gavà, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern i Viladecans.


Amb iniciatives d'aquest tipus es pretén donar visibilitat i valorar el treball dels professionals del sector hostaler, que aposten per una gastronomia de qualitat amb producte de proximitat.


L’edició de 2021 tindrà un record per Marta Mayordomo, tinenta d’alcalde Desenvolupament Econòmic, desapareguda unes setmanes ençà, i que va ser una de les persones que més va apostar per l’impuls de projectes de dinamització gastronòmica i de territori.


Per primera vegada, el Prat i Sant Boi uniran forces per difondre, sota el paraigua de la capitalitat mundial de l’alimentació sostenible de Barcelona aquest 2021, un dels productes estrella del Parc Agrari: la Carxofa.


Les dues ciutats es reivindicaran com la capital mundial de la carxofa i aproparan aquest producte i el Parc Agrari a Barcelona. Ho faran a través d’accions promocionals i concursos a xarxes amb #MengemCarxofa.


A més, les dues ciutats programaran activitats presencials o on-line vinculades a aquest producte, l’agricultura de proximitat i la sostenibilitat.


L’acció comptarà amb un descompte extra el qual ja s'aplica en el marc de les campanyes gastronòmiques, gràcies a la col·laboració del Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat que, en aquestes d'accions de promoció, assumeix una part del cost del producte destinat a la restauració, com una actuació de foment i promoció de la IGP Pollastre i Capó del Prat com a producte de qualitat agroalimentària.


La Cooperativa Agrícola del Prat també vol donar suport a la restauració del Prat i la comarca, i es suma també al Març Gastronòmic 2021 amb un 15 % de descompte en la compra de la Carxofa Prat als establiments participants en l’edició d’enguany.


D.O. Penedès i San Miguel continuen donant suport a les activitats que desenvolupa l’AGT. Tots els menús aniran maridats amb vins D.O. Penedès i la cervesa Magna San Miguel, promocionant la gastronomia de qualitat a través del consum de producte local.


#ElBaixLlobregat #SantBoi #ElPrat #Barcelona #MengemCarxofa #MengemPotaBlava #gastronomia #menús #restaurants #ParcAgrari #productelocal

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page