top of page

La UME desinfecta el complex Benito Menni i les residències Los Sauces i Benviure de Sant Boi

SANT BOI | CORONAVIRUS | DESINFECCIÓ | RESIDÈNCIES


La Unitat Militar d'Emergències (UME) de l'exèrcit ha realitzat les tasques de desinfecció i neteja intensiva a les instal.lacions del complex assistencial en salut mental Benito Menni de Sant Boi.


· Coronavirus i el Plan Marshall de Pedro Sánchez

· Coronavirus: Sant Boi dóna suport a les persones grans que viuen soles

· Reordenació dels Centres de Salut del Baix Llobregat per fer front al CoronavirusEntre l'1 i el 3 d'abril, una empresa contractada per la Generalitat de Catalunya va dur a terme la neteja i desinfecció de diverses residències. Ahir, les tasques de l'UME (Unidad Militar de Emergencias) es van localitzar al complex Benito Menni, per les seves grans dimensions, i continuaran avui a les residències Los Sauces i Benviure, també amb àmplies instal·lacions.

Durant els darrers dies, l'Ajuntament de Sant Boi ha multiplicat les tasques de neteja i desinfecció a tota la ciutat, amb especial atenció a l'exterior de les residències, les zones de major afluència de pas a la via pública i el mobiliari urbà.

Aquestes tasques es fan mitjançant els equips municipals de neteja i amb la col·laboració del voluntariat de Protecció Civil i el reforç també voluntari d'empreses i persones particulars.


#SantBoi #coronavirus #desinfecció #UME

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page