top of page

La Guia Reactivem Sant Boi recull els ajuts i prestacions públiques per afavorir la reactivació

NOTÍCIES SANT BOI | REACTIVEM | AJUTS i PRESTACIONS


L’Ajuntament de Sant Boi edita la Guia Reactivem Sant Boi, que agrupa en un sol document totes les mesures, ajuts i línies de suport existents per pal·liar les conseqüències socials i econòmiques de l’emergència sanitària a la ciutat.


El document ofereix informació detallada sobre el procediment que cal seguir per accedir i beneficiar-se dels diferents ajuts i prestacions que conformen el Pla de Xoc aprovat per l’Ajuntament en un ple extraordinari a mitjans del mes d’abril. Aquest pla de xoc es va dotar inicialment amb una aportació municipal d’1 milió d’euros.Les mesures s’adrecen a les famílies, els professionals autònoms, els comerços i les petites i mitjanes empreses locals més afectades per la crisi sanitària.

S’hi inclouen tant ajuts directes a les famílies i subvencions a projectes empresarials com estímuls al consum local i una bateria de beneficis fiscals. L’objectiu global és la reactivació de l'economia de la ciutat i el suport als sectors de població més vulnerables.

La Guia Reactivem Sant Boi també recull les mesures promulgades per la Generalitat de Catalunya i el Govern Espanyol relatives al lloguer de l’habitatge, situacions d’atur, suspensió temporal de contractes, persones treballadores autònomes o moratòria de crèdits hipotecaris. El document s’actualitzarà a mida que s’implantin altres mesures de caràcter social o d’estímul de l'economia.


L’oficina Reactivem Sant Boi ( 93 654 82 22 ) centralitza la informació, atenció i acompanyament de la ciutadania en relació a les ajudes i prestacions públiques disponibles per pal·liar les conseqüències socials i econòmiques de l’emergència sanitària.

+Info: >>>

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page