top of page

La familia Vilawatt, energia elèctica 100% renovable, segueix creixent a Viladecans

Actualizado: 8 abr 2020

La companyia energètica de Viladecans segueix creixent. D'ençà que es posés en marxa l'estiu passat, ja són més de 400 les llars que ja han formalitzat el seu contracte d'energia elèctrica amb l'operador local a Vilawatt Informació.


La companyia Vilawatt comercialitza energia elèctrica 100% renovable mitjançant la compra agregada d’energia de tots els usuaris i usuàries a l’empresa subministradora, Aura Energia, empresa que garanteix l'origen verd i net de l'energia mitjançant un doble certificat ISO.


Dels més de 400 contractes realitzats fins al moment, la tarifa Leo acumula gairebé la totalitat d'aquests, un 96 %. Es tracta de la tarifa de potència inferior a 10 kW.


En total, un 51% de les llars han optat per contractar la tarifa amb discriminació horària, la qual ofereix dos preus diferents per al consum d'electricitat en funció de l'hora del dia. Durant 14 hores, les hores "vall", el preu de l'energia és un 32 % més barata que la tarifa sense discriminació. La resta del dia, durant les hores punta, és un 13 % més cara. Amb una bona planificació, aquesta tarifa resulta profitosa si es concentra l'activitat més grossa d'electrodomèstics i aparells elèctrics en períodes on el preu de l'energia és més baix.


Gràcies a l'informe quadrimestral dels consums generat per la companyia, les usuàries i usuaris podran fer balanç per tal de revisar si la tarifa contractada és adequada o cal realitzar algun canvi. Tot això ho poden fer, si ho desitgen, amb l'assessorament i acompanyament de l'Oficina Vilawatt Informació.0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page