top of page

L'amenaça del Coronavirus arriba a Sant Boi ?

Actualizado: 17 mar 2020

NOTÍCIES SANT BOI | SALUT | CORONAVIRUS


Segons sembla, durant les últimes hores una "fake news" que parla del coronavirus a Sant Boi, ha començat a infestar les xarxes socials.

Aneu molt amb compte amb les notícies falses que circulen sense control per les xarxes.

La notícia diu així:

"L'Hospital General de Sant Boi i Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, s'ha confirmat dos casos de Coronavirus "Covid 19" a la sisena planta i urgències, ara mateix estan reunits per veure quines mesures pendre."Fins al punt de tenir contrastada la informació el més recomanable és posar en quarantena tota mena de notícies de procedència desconeguda i no deixar-se influenciar per aquestes.

Caràkter Ciutadà ha sol·licitat més informació al respecte a la direcció del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu per informar-vos adequadament.


El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha creat una pàgina web amb informació actualitzada i fiable sobre el coronavirus: CANALSALUT.GENCAT


En aquesta pàgina del Canal Salut s'informa sobre la malaltia, els seus símptomes, com es transmet, quines mesures de prevenció es poden tenir en compte, què s'ha de fer si es viatja, etc.

En cas de dubte, us podeu adreçar al telèfon 061 del servei de Salut Respon, que funciona ininterrompudament durant les 24 hores dels 365 dies de l'any .


#coronavirus #santboi

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page