top of page

L’Ajuntament de Sant Boi contracta joves de la ciutat per donar suport a escoles en la covid-19

NOTÍCIES SANT BOI | ESCOLES | CORONAVIRUS


L'Ajuntament ha contractat 14 joves de Sant Boi per ajudar els centres educatius i els equipaments esportius de la ciutat a adaptar el seu funcionament a les necessitats de la COVID-19. El dimarts, 29 de setembre, l'alcaldessa, Lluïsa Moret, els va donar la benvinguda oficial a la nova feina.


10 Agents Joves de Suport Logístic Educatiu COVID-19 i 4 Agents Joves per l'Esport Segur COVID-19 col·laboraran durant un període de tres mesos en tasques de logística, informació, control i organització d'espais relacionades amb les noves necessitats generades per la pandèmia.55 sociedades científicas dicen que los políticos “mandan pero no saben”

Mientras Madrid cierra en 48 h, la vacuna de Oxford busca ganarle tiempo al tiempo

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


A les escoles i els instituts s'encarreguen de gestionar cues i espais d'espera al carrer, d'informar les famílies a les hores d'entrada i sortida, de dissenyar l'organització i senyalització dels espais educatius, de traslladar mobiliari per redistribuir aquests espais...


Als equipaments esportius municipals s'ocupen també de l'organització d'espais, cues i zones d'espera al carrer, d'informar els clubs i les entitats sobre la normativa COVID o de fer tasques de concienciació amb el públic que assisteixi a les competicions.


L'Ajuntament destina 66.000 euros a finançar aquestes contractacions. La creació dels dos equips joves de suport COVID-19 forma part del pla de xoc de mesures extraordinàries impulsat per garantir un retorn a l'escola i una activitat esportiva segures i equitatives a Sant Boi.


Les persones contractades tenen entre 18 i 26 anys i es trobaven actualment en situació d'atur o precarietat laboral. La iniciativa també dona resposta, per tant, a un dels principals objectius d e l'Ajuntament en l'actual context econòmic: proporcionar ocupació i millorar les opcions laborals de la població jove.

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

#santboi #escola #joves #coronavirus #covid19

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page