top of page

Els instituts de Viladecans ajuden els alumnes a millorar el seu rendiment i futur professional

NOTÍCIES VILADECANS | EDUCACIÓ | FUTUR PROFESSIONAL

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

Publicidad

 

Els centres que ofereixen educació secundària a Viladecans participaran en el programa Xcelence–Escoles Que Inspiren, impulsat per la Fundació Bertelsmann i la Fundación Empieza por Educar, per tal de millorar l’orientació acadèmica i professional de l’alumnat.Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder

Animats per l’Ajuntament, quatre d’ells –els instituts de Sales i Torre Roja, el Col·legi Sant Gabriel i l’Escola Goarja participen en una prova pilot, encetada en un centenar de centres a Espanya, per implantar la figura del Coordinador d'Estratègia Acadèmico-professional, que rebrà formació de la Fundación Empieza por Educar.


El model Xcelence es basa en deu claus que ajuden docents tutors i orientadors a optimitzar la seva feina d’acompanyar als i les joves a definir i recórrer el camí per culminar amb èxit personal la seva etapa educativa.


Així, el model permet avaluar la tasca orientadora, establir prioritats, generar processos de millora continuada –a través de recomanacions personalitzades i recursos concrets– i facilitar el treball compartit amb les famílies i la resta de la societat.


El model adaptat per la Fundació Bertelsmann està basat en les experiències a Anglaterra, on ja ha estat implementat a nivell estatal fa tres anys. El model conjuga les experiències a Alemanya, Canadà, Finlàndia, Països Baixos, Hong Kong i Irlanda


#Viladecans #educació #formació #alumnat #escoles #futurprofessional #Xcelence #orientadors #FundacióBertelsmann

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page