top of page

Iniciativa per trobar els restaurants del Baix Llobregat que ofereixen Servei Delivery i Take Away!

NOTÍCIES BAIX LLOBREGAT | GASTRONOMIA | TAKE AWAY


Des del Consorci de Turisme s’ha reactivat la iniciativa Del Restaurant a Casa, una secció especial on podreu trobar tots els restaurants del Baix Llobregat que han instaurat el seu servei de Delivery i Take Away.Cerrarán bares y restaurantes en Cataluña hasta fin de mes

Madrid se queda confinado y sin puente al declararse el estado de alarma

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


Volem apropar-vos la oferta gastronòmica dels restaurants del Baix Llobregat amb els serveis Delivery i/o Take Away que s’anirà actualizant a mida que els establiments vagin incorporant aquests serveis.


Ells t’ho posen fàcil i tu, només has de triar com ho vols fer. Menús diaris o menús de cap de setmana, fent la comanda per whatsapp o telèfon, els restaurants de la comarca ja s’han organitzat per oferir-vos totes les facilitats i contactar amb la seva clientela.


Des del Consorci seguim ajudant de forma activa al sector de la restauració del Baix Llobregat, posant en marxa estratègies i accions de difusió que els recolzin.


 

En aquest enllaç trobaras els diferents restaurants de la comarca! No t’ho pensis més i entra!

https://turisme.elbaixllobregat.cat/del-restaurant-a-casa


 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

#baixllobregat #hostaleria #gastronomia #takeaway #delivery #restaurant

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page