top of page

L’Hospital de Sant Boi agilitza les consultes i tràmits dels pacients amb una app mòbil

NOTÍCIES SANT BOI | SANITAT | TECNOLOGIA


Una nova app del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Hospital de Sant Boi, permet fer tràmits en línia i acosta l'organització als pacients.

Ara sol·licitar resultats de proves mèdiques o consultar les visites programades són algunes de les gestions disponibles a la plataforma digital.

L’app, que es pot descarregar a través d’aquest enllaç https://app.pssjd.org o d’un codi QR, està oberta a tothom i té funcionalitats específiques per als professionals del centre, fet que els permetrà una millor accessibilitat a les aplicacions de gestió diària.Viladecans presenta un pla de 4 milions d'euros per reactivar l'activitat de la ciutat

Són segures les mascaretes de roba?

El coronavirus amenaza a las familias catalanas más pobres


Un cop s’obre l’aplicació amb el dispositiu mòbil, apareix la icona d’una campana a la part superior de la pantalla, que inclou un avís amb les indicacions corresponents per poder completar la instal·lació.

La posada en marxa d’aquesta aplicació suposa fer un pas endavant, amb l’ampli ventall de possibilitats que ofereix la tecnologia, per acompanyar i garantir l’accés dels ciutadans a tràmits en línia, sempre sota uns estrictes paràmetres de seguretat pel que fa a la gestió de les dades.

Enmig del context de pandèmia per la covid-19, en què el sistema de salut busca nous mecanismes per donar resposta a la situació actual, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu treballa en la implementació de processos digitals per millorar l’accessibilitat dels usuaris i els professionals del centre, mitjançant noves fórmules d’interacció, en línia amb l’estratègia digital impulsada pel departament de Salut.


#Salut #ParcSanitariSantJoanDeDeu #tecnologia #App

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page