top of page

Homenatge a Sant Boi a les dones científiques de la ciutat el dia 4 de març.

Actualizado: 8 abr 2020

L'acte central de la commemoració del 8 de març a Sant Boi serà un homenatge a les dones científiques de la ciutat. L'Ajuntament i el Consell Municipal de les Dones organitzen una programació d'activitats per reivindicar la igualtat efectiva entre homes i dones.


L’acte públic que l’Ajuntament organitza cada any per retre homenatge a un col·lectiu professional de dones reconeixerà aquest cop la feina i el talent de les científiques que viuen, treballen o han treballat a la ciutat en diferents disciplines. La trobada tindrà lloc el dia 4 de març, a les 18 hores, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.


Doctores i infermeres, fisioterapeutes, professores d'assignatures de ciència i tecnologia, dietistes, biòlogues, químiques, farmacètuiques, veterinàries, enginyeres agrònomes, matemàtiques... Totes elles estan convidades a aquest reconeixement públic a les contribucions de les dones en aquest àmbit, sovint invisibilitzades.La tria d'aquestes professions vol servir per evidenciar la bretxa de gènere i els obstacles que les dones troben sovint per evolucionar en unes professions tradicionalment masculinitzades. També es planteja per encoratjar les nenes, adolescents i joves de la ciutat a triar aquestes opcions de futur professional amb tota llibertat.


Per donar testimoni de les seves experiències de vida vinculades a l’exercici professional hi seran presents les doctores i investigadores Meritxell Gironella, de l'Hospital Clínic de Barcelona, i Judith Usall i Susana Ochoa, del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi. L'acte serà presentat per la periodista Cristina Sáez, especialista en temes de cultura digital i ciència.


Per participar a l'homenatge: tel. 93 635 12 26 o protocol@santboi.cat


#diadeladona #santboi #cientifiques

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page