top of page

Gavà garanteix els ajuts alimentaris als menors vulnerables durant les vacances escolars

NOTÍCIES GAVÀ | BEQUES MENJADOR | AJUTS ALIMENTARIS PER ALS INFANTS


L’Ajuntament de Gavà mantindrà el suport als prop de 700 nens i nenes que han deixat de percebre la beca menjador davant la cancel·lació de les targetes moneder per part de la Generalitat durant el període no lectiu, mesura que es va fer pública a finals de juliol.


Els ajuts alimentaris per als menors es garantiran mitjançant targetes moneder amb un import de 120 euros per infant, que cobriran les despeses de l’1 d’agost al 14 de setembre.


Carta de los lectores: La ocupación ilegal de viviendas en Barcelona al descubierto

Com funciona l'App Radar Covid i quins són els seus beneficis?

Mesures especials per detenir els contagis per coronavirus al Baix LlobregatA la sala d’exposicions de la Biblioteca Josep Soler i Vidal s’ha habilitat un espai per tal que les famílies vinguin a recollir-les.


Es preveu distribuir les targetes entre l’ 1 i el 10 de setembre i cobriran les despeses entre 1 d’agost i el 14 de setembre, data d’inici del curs escolar. El saldo de les targetes estarà disponible fins el 30 d’octubre.


Aquests ajuts extraordinaris i la preparació de tot el dispositiu suposaran un cost per a l’Ajuntament d’uns 110.000 euros. L’Ajuntament ha habilitat una partida extraordinària, que segons ha anunciat la Generalitat, podria ser retornada l’any vinent a través d’una addenda del Contracte Programa de Serveis Socials.


Publicidad


#Beques #Menjador #infants #Gavà

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page