top of page

Gavà fa un pas endavant per fer front als efectes del canvi climàtic

NOTÍCIES GAVÀ | CANVI CLIMÀTIC | ESCALFAMENT GLOBAL


L’Ajuntament de Gavà ha aprovat el Pla Local d’Adaptació al Canvi Climàtic 2020-2030 (PLACC). Un document, elaborat amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que estableix les línies a seguir per afrontar els efectes del canvi climàtic al municipi.


També forma part de la Red Española de Ciudades por el Clima, de la qual l’alcaldessa n’és la vicepresidenta primera, i de la “Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat” participant de forma activa en la promoció dels objectius de sostenibilitat respecte al canvi climàtic.Cerrarán bares y restaurantes en Cataluña hasta fin de mes

Madrid se queda confinado y sin puente al declararse el estado de alarma

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder

El PLACC ha de permetre que Gavà sigui menys vulnerable als efectes del canvi climàtic. Aquest és un fenomen global que demana d’una resposta també local, per garantir que les seves conseqüències no malmetin la qualitat de vida dels gavanencs i gavanenques d’avui, ni del futur.


Es reafirma així el compromís de l’Ajuntament a seguir treballant per una ciutat, un territori i un planeta sostenible, amb mesures com les que s’impulsen des de fa anys per mitigar l’escalfament global. Però conscient que aquest és un fenomen que no té marxa enrere, es prepara el municipi per afrontar-lo. I el PLACC és el document que mostra com fer-ho.


L’alcaldessa ha manifestat que “tot i l’actual context que estem vivint arran de la Covid-19 hem de continuar treballant per complir amb els objectius que ens hem marcat. Fer de Gavà una ciutat més resilient a les diferents amenaces que es presenten a causa del canvi climàtic. És per això que el PLACC és un document molt important per tot allò que reflecteix però també pels compromisos que es deriven”.


El document, redactat per l’AMB, ha estat supervisat per més d’una desena de tècnics municipals coordinats pel Departament de Medi Ambient. L’objectiu principal és augmentar la capacitat d’adaptació del municipi al canvi climàtic amb mesures transversals que augmentin la resiliència i disminueixin l’exposició dels sistemes, sectors i infraestructures de Gavà sota premisses de sostenibilitat social, ambiental i econòmica. A més, permetrà integrar i coordinar les polítiques i plans locals sectorials per fer front als riscos específics.

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

#gavà #canviclimàtic #escalfament #global #planeta #sostenible

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page