top of page

Gavà detecta 7 nous casos de Covid-19 a la ciutat i manté l’alerta permanent

Actualizado: 18 jul 2020

NOTÍCIES GAVÀ | CORONAVIRUS | REBROTS


Concretament, de l'1 al 15 de juliol a Gavà s'han detectat 7 casos positius nous, que representa una baixa incidència de 15 casos per cada 100.000 habitants.


Tot i aquesta situació, l’Ajuntament de Gavà manté l’alerta permanent sobre l’evolució de la malaltia a la ciutat davant l’increment de casos de coronavirus que s’està registrant a diferents punts de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Així, atenent les darreres decisions preses per la Generalitat, el comitè d’emergències COVID-19 de l’Ajuntament de Gavà, presidit per l’alcaldessa Raquel Sánchez, ha acordat reforçar les accions de control per prevenir els contagis.


L’Ajuntament apel·la a tothom, i en especial a les persones més joves, per tal que siguin especialment curoses en el compliment de les mesures de seguretat, especialment quan facin trobades amb amics o en les activitats d’oci compartit.


Carta dels lectors: ¿Negligentes y descerebrados acabarán confinando al resto?

Mesures especials per detenir els contagis per coronavirus al Baix Llobregat

Gavà reubicarà les activitats de Can Torelló davant la possible contaminació de la instal·lacióGavà reforça el control policial i les tasques de desinfecció i neteja


Per garantir el compliment dels requeriments sanitaris, la Policia Municipal està intensificant la vigilància en aquells espais de la via pública on es pot produir una major concentració de persones. En aquest sentit, es reforcen els controls de les terrasses de bars i restaurants, mercat setmanal dels dimarts i zones comercials. També s’està portant a terme una campanya específica en els indrets amb més concentració de joves, com són parcs, places o pistes esportives a l’aire lliure, i de manera específica en horari nocturn.


Des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que en cas que detectin situacions flagrants d’incompliment de les recomanacions de seguretat, contactin amb la Policia Local, a través del telèfon 93 263 91 40 o de l’app de seguretat ciutadana.

Mesures restrictives a la ciutat de Gavà


D’altra banda, l’Ajuntament de Gavà ha decidit tancar les pistes esportives a l’aire lliure i les zones de jocs infantils, atès que són espais susceptibles d’acumular presència de grups grans de persones sense mantenir la distància física de seguretat.

També es reforça el control de presència i aforament a MercaGavà com al Mercat del Centre, i a totes les instal·lacions i equipaments esportius, socials i culturals municipals que estan oberts.


Mesures de seguretat a les platges de Gavà


Paral·lelament, l’Ajuntament de Gavà insisteix en la necessitat que tothom col·labori per garantir la màxima seguretat a la platja. Des de l’inici de la temporada d’estiu, s’han reforçat els serveis de seguretat i neteja, i s’han posat en marxa diferents mesures per controlar l’aforament i respectar la distància social, que garanteixi un perímetre de seguretat de dos metres respecte a altres usuaris, excepte en el cas de banyistes convivents o que vagin en grup, que com a màxim pot ser de quinze persones.


#Gavà #MesuresSeguretat #Rebrots #coronavirus #Covid-190 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page