top of page

Gavà celebra la Fira d’Espàrrecs 2020 a casa

NOTÍCIES GAVÀ | FIRA ESPÀRRECS 2020


Malgrat que enguany la Fira d’Espàrrecs presencial ha quedat suspesa, es mantindrà viva la tradició amb una programació per viure-la des de casa.

A partir d’avui 1 de maig, tal com estava previst, Gavà celebrarà la Fira d’Espàrrecs 2020.


Serà un certamen diferent, per la situació creada per la pandèmia del coronavirus COVID-19. L’Ajuntament ha dissenyat una programació que, fins diumenge, permetrà gaudir i compartir des de casa tots els atractius d’una de les cites més assenyalades del calendari de Gavà.

PROGRAMACIÓ >> http://firaesparrecsgava.catSe disparan los índices de maltrato infantil durante el confinamiento

Són segures les mascaretes de roba?

El que encara no sabies sobre el desconfinament del coronavirus


Des del Parc Agrari, l’alcaldessa Raquel Sánchez ha convidat la ciutadania a participar de les activitats programades d’aquesta Fira a casa. “Sóc conscient que serà molt diferent, però és important que mantinguem tot allò que representa i que reivindiquem la seva essència pagesa”.GastroGavà


La gastronomia serà també un dels ingredients indispensables de la programació.

Xefs de Gavà i de municipis veïns acostaran les seves receptes per treure el màxim sabor als espàrrecs de Gavà i a altres productes frescos i de proximitat a través de vídeos que s’aniran difonent a través de les xarxes socials i la web de la Fira.

S’inclouran a més dos showcookings amb directes a Instagram per preparar el sopar amb espàrrecs de Gavà.

Mostra comercial


El comerç de Gavà no faltarà a la seva cita amb la Fira d’Espàrrecs. Hi serà present a través de la plataforma web www.mesquemaigava.cat, impulsada per l’Ajuntament per donar suport als establiments comercials, de restauració i de serveis que han hagut de tancar per la pandèmia.

A través d’aquest web, desenes d’establiments de la ciutat ofereixen vals promocionals d’ofertes especials que es podran bescanviar quan tornin a obrir les portes.

La Fira en família


La Fira d’Espàrrecs a Casa incorpora altres propostes per gaudir la Fira en família, com ara concursos perquè la ciutadania visqui la Fira a casa i segueixi les demostracions gastronòmiques i les actuacions musicals que tindran lloc aquests dies amb dj i el duet de Gavà, Soulmates.


PROGRAMACIÓ >> http://firaesparrecsgava.cat


#Gavà #EspàrrecsGavà2020 #FiraACasa #FiraEspàrrecsACasa


0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page