top of page

Gavà reubicarà les activitats de Can Torelló davant la possible contaminació de la instal·lació

NOTÍCIES GAVÀ | CONTAMINACIÓ | CAN TORELLÓ


Gavà estableix alternatives per reubicar al Camp de la Bòvila les activitats dels clubs esportius i les entitats de Can Torelló en el cas que es perllongui el tancament de la instal·lació per la contaminació del sol.Les mesures per reubicar els usos de Can Torelló es prenen davant la possibilitat que aquestes instal·lacions municipals de la Zona Esportiva de Can Torelló tinguin contaminat el seu sol amb metalls i hidrocarburs per sobre dels valors admisibles, segons estudis preliminars sobre l’estat i caracterització del sòl realitzats en el marc de la tramitació del planejament urbanístic per a la creació de la ciutat esportiva prevista en aquest espai.


Dispositiu de mesures de seguretat per anar a la platja de Gavà aquest estiu

La Cripta de Gaudí de la Colònia Güell reobre amb un 50% de descompte

Incendi a l’Hospital de Sant Boi per causes encara desconegudesEls clubs podran utilitzar el camp de la Bòbila i es prendran mesures per poder-hi compatibilitzar la pràctica del futbol amb l’atletisme.

També es contempla la redistribució d’horaris de Can Tintorer, lloguer d’instal·lacions de futbol 7 i l’ús de Can Sellarès per a beisbol i softbol

L’Ajuntament de Gavà ha presentat als clubs i les entitats un conjunt d’alternatives per reubicar les activitats que es desenvolupen a Can Torelló, en cas que s’hagi de perllongar el tancament cautelar de la instal·lació. Es tracta d’un conjunt de solucions preparades per posar en pràctica si l’estudi de detall sobre la contaminació del sòl confirma que aquest equipament esportiu ha de romandre tancat.

La primera de les solucions per a les activitats de Can Torelló és l’ús del camp de futbol de l’estadi de la Bòbila, que actualment acull els partits del C.F. Gavà i les activitats del Club d’Atletisme. Així, a partir de mitjans de setembre, es podrà utilitzar el camp de futbol de gespa natural. En paral·lel, atès que aquesta superfície es podria malmetre pel fet de tenir un ús intensiu, l’Ajuntament està estudiant la possibilitat d’instal·lar-hi gespa artificial en cas que sigui necessari. L’ampliació dels usos del camp de la Bòbila anirà acompanyat de les actuacions necessàries per protegir la pista que l’envolta i així poder compatibilitzar la pràctica intensiva del futbol amb la pràctica de l’atletisme.

#Gavà #contaminació #CanTorelló

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page