top of page

Gavà aprova una bateria d’ajudes econòmiques per al comerç local

NOTÍCIES GAVÀ | CORONAVIRUS | AJUDES ECONÒMIQUES


L'Ajuntament de Gavà durà a terme un pla de xoc, amb ajudes econòmiques i una campanya de reactivació del comerç i la restauració.


Se disparan los índices de maltrato infantil durante el confinamiento

El món de la Cultura reclama mesures urgents per superar la crisi del coronavirus

El que encara no sabies sobre el desconfinament del coronavirusLes mesures inclouen:


  • La creació d'un Fons de Suport al Comerç de Gavà dotat inicialment amb 300.000 € destinats a subvencionar establiments de comerç, restauració i serveis de la ciutat que s’hagin vist obligats a tancar i/o paralitzar l’activitat per l’estat d’Alarma.


  • Pla d'agilització de pagaments a proveïdors de l'Ajuntament, que siguin autònoms, comerços i/o petites empreses, a fi que disposin liquiditat.


  • Suport a treballadors/es i activitat econòmica local afectada per expedients de regulació temporal d'ocupació (ERTO) per tal que puguin pagar taxes i impostos municipals en sis fraccionaments al llarg de l’any, sempre que tinguin la seu a Gavà.


  • L’Ajuntament de Gavà no girarà cap rebut de taxa d’utilització privativa de la via pública (terrasses de bars, restaurants), Recollida de residus comercials i industrials, Taxa del mercat setmanal i Concessions administratives municipals, mentre duri l’estat d’alarma.


  • Activació de la plataforma www.mesquemaigava.cat perquè els clients de comerços de la ciutat puguin comprar vals per bescanviar als establiments participans un cop acabat el període de confinament.


  • En el moment que finalitzi el període de confinament es possarà en marxa una Campanya de reactivació del comerç i la restauració local, amb l’objectiu de posar en valor el paper del teixit comercial com a element vertebrador i de qualitat de vida per la ciutat, la promoció del consum de proximitat, el circuit curt d ́alimentació i la qualitat i diversitat de la restauració local.

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page