top of page

Mesures econòmiques: Gavà no cobrarà la taxa de terrasses a bars i restaurants

NOTÍCIES GAVÀ | CORONAVIRUS | MESURES ECONÒMIQUES


L ́Ajuntament de Gavà no cobrarà la taxa de terrasses a bars i restaurants durant la resta de l’any 2020.

Aquesta és una altra de les diferents mesures que el Consistori posa en marxa per reduir l’impacte de la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus Covid-19 sobre les activitats comercials i econòmiques i contribuir a la seva recuperació. La mesura es preveu aprovar en el proper Ple municipal que se celebrarà el 4 de juny.


Les agències de viatge volen retornar els diners als seus clients

Són segures les mascaretes de roba?

El coronavirus amenaza a las familias catalanas más pobresEl valor d’aquesta actuació és de 74.000 euros, recursos que l’Ajuntament deixarà d’ingressar i restaran en mans dels titulars dels establiments.

Així mateix els serveis municipals de Gavà estan estudiant amb la màxima celeritat possible la possibilitat d’ampliar els espais destinats a terrasa dels bars i restaurants i la possibilitat de que aquells establiments que no els tenien sol·licitats puguin instal·lar taules al carrer. Una mesura que ha estat acollida molt favorablement pel sector de la restauració de la ciutat.

Cal recordar que en l’actual Fase 1 els bars i restaurants poden ocupar les terrasses fins a un 50% de la capacitat permesa per la concessió de l'administració municipal de què disposi. S’ha de mantenir una distància mínima de 2 metres i també un màxim de 10 persones per taula, entre les quals també hi haurà d'haver la distància mínima de seguretat interpersonal.


#Gavà #terrasses #restaurants #bars #mesures #econòmiques #coronavirus

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page