top of page

Gavà millora l’accessibilitat dels passos de vianants

NOTÍCIES GAVÀ | OBRES | ACCESSIBILITAT


La setmana passada van començar les obres de millora de l’accessibilitat de més d’un centenar de passos de vianants del nucli urbà de Gavà, amb una inversió de 187.000 euros.


S’actuarà en 33 cruïlles i un total de 112 guals. S’incidirà especialment en els barris del nord-oest de Gavà, que concentraran el 30% de les obres.55 sociedades científicas dicen que los políticos “mandan pero no saben”

Madrid se queda confinado y sin puente al declararse el estado de alarma

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


Els treballs comportaran la millora dels guals, amb el rebaix de la vorera fins a la senyalització horitzontal en calçada. D’aquesta manera s’eliminaran barreres arquitectòniques per facilitar el pas de persones amb mobilitat reduïda i els cotxets de nadons. Un pas més per a una ciutat més accessible i inclusiva que se suma a altres intervencions de millora de l’espai públic que s’han fet els darrers anys.


En una visita a les obres, que han començat a executar-se al carrer de Sant Martí, l’alcaldessa Raquel Sánchez ha afirmat que “aquesta intervenció dóna continuïtat a les millores establertes en el Pla de millora de l’accessibilitat. Hi havia molts punts a la nostra ciutat on les voreres no eren prou amples o tenien esglaons que dificultaven l’accés a la calçada. Era del tot necessari seguir abordant aquestes actuacions tan necessàries i reclamades per la ciutadania”.


Finalitzada aquesta intervenció quedaran adaptats el 90% dels guals de vianants de la ciutat, és a dir 1.469 dels 1.671 existents.


Es preveu que l’adaptació dels guals estigui enllestida a finals de desembre. A cada punt, les obres s’allargaran entre 1 i 2 setmanes, i podrien provocar afectacions puntuals de trànsit que seran degudament senyalitzades.

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

#gavà #obres #accessibilitat #mobilitat

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page