top of page

Vine amb nosaltres al futur de l’audició. Centre Auditiu Llobregat

NOTICIAS SANT BOI | SALUT | CENTRE AUDITIU


Ara amb la nova tecnologia d’avantguarda Otoscan, et farem un estudi audiològic personalitzat i una impressió del teu canal auditiu assistida per un escàner 3D d’alta definició.


Al Centre Auditiu Llobregat en Sant Boi entenem que l’atenció auditiva personalitzada és la manera més eficient d’oferir un servei d’alt valor afegit per als nostres pacients. Per això disposem de l’última tecnologia en diagnòstic i solucions auditives, com els audiòfons invisibles.

Som l’únic centre a Sant Boi amb tecnologia Otoscan 3D.

El 17% de niños que han tenido contacto con un enfermo de COVID-19 se han contagiado

Carta de los lectores: La ocupación ilegal de viviendas en Barcelona al descubierto

Com funciona l'App Radar Covid i quins són els seus beneficis?

Amb el nou escàner 3D podem crear un motlle personalitzat del teu canal auditiu i fabricar l’audiòfon que s’adapta perfectament a la teva anatomia. Això vol dir oferir-te un audiòfon únic i exclusiu per a tu. Un audiòfon que optimitza al màxim el seu funcionament. Un audiòfon pràcticament invisible, còmode i resistent. Un audiòfon fet a mida per adaptar-se perfectament al teu canal auditiu i a les teves necessitats auditives personals.


Els nostres professionals, després de fer-te l’estudi audiològic personalitzat i mesurar la teva capacitat auditiva, realitzaran una impressió del teu canal auditiu i orella. Amb aquesta informació dissenyarem l’audiòfon que s’adaptarà perfectament a la teva anatomia i que et garantirà una perfecta adaptació, discreció i rendiment.


Tornaràs a escoltar bé sense tenir en compte on estiguis. A partir d'ara el teu nou audiòfon detectarà automàticament l’ambient sonor en què et trobis en cada moment: el cotxe, una discoteca, un restaurant amb altra gent parlant alt, la tranquil·litat de casa teva. Llavors l’audiòfon adaptarà de manera autònoma els seus paràmetres interns per oferir-te el màxim confort auditiu.


Demana una cita sense compromís amb nosaltres: Som especialistes a adaptar solucions auditives avançades a la mida de les teves necessitats.


Tel. 649 84 20 20

Rambla Rafael Casanova, 4 - 08830 Sant Boi de Llobregat

https://centreauditiullobregat.com/


#CentreAuditiu #Sanidad #Audifonos

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page