top of page

La Fira de la Puríssima dona 200 kg de carxofes als centres sanitaris i sociosanitaris de Sant Boi

NOTÍCIES SANT BOI | FIRA DE LA PURÍSSIMA | CENTRES SANITARIS

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

Publicidad

 

La Fira de la Puríssima donarà 200 kg de carxofa i 4.000 peces d'altres hortalisses de la Cooperativa Agrària Santboiana als centres sanitaris i sociosanitaris de la ciutat i a la botiga Aliments Solidaris.


A causa de la situació epidemiològica, enguany la Fira de la Puríssima serà diferent i no es podrà celebrar de la mateixa manera que sempre, amb els expositors i les parades omplint els carrers de la ciutat.Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


Però aquesta iniciativa recollirà l'esperit d'una de les activitats més tradicionals i més relacionades amb els orígens agrícoles del certamen: la Mostra de Producte Agrari Local de la 'Carpa Fresca'.


La donació es planteja com un reconeixement a la feina realitzada durant la pandèmia -en especial durant l'etapa de confinament- pels serveis sanitaris i sociosanitaris i per la botiga solidària, que han treballat sempre en primera línia al costat de les persones.


A més, vol promoure els productes frescos, de temporada i de qualitat i valorar la importància de la tasca de la pagesia al Parc Agrari del Baix Llobregat, en especial per facilitar a la ciutadania uns hàbits alimentaris sostenibles i saludables.


Les verdures (carxofes, bròquils, cols, coliflors, escaroles i bròcolis) es destinaran després de la Fira, que se celebra del 6 al 8 de desembre, a l'alimentació de pacients dels hospitals, residències, centres de dia i centres sociosanitaris de la ciutat i a les famílies ateses per la botiga Aliments Solidaris.


A més, tots els centres rebran com a obsequi un centre ornamental fet amb verdura fresca. També es proporcionarà als mercats una cistella de fruita i verdura per sortejar-la entre la clientela.


L'Ajuntament, que ha adquirit aquestes hortalisses a la Cooperativa Agrària Santboiana, treballa per fer de Sant Boi una ciutat saludable i sostenible , tot fomentant el consum de productes de proximitat, frescos i saludables.


#santboi #firadelapuríssima #hortalisses #carxofes #centressanitaris #sociosanitaris #saludable #sostenible #pagesia

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page