top of page

La 46a edició de FILMETS es desenvoluparà en un format híbrid del 16 al 25 d'octubre

NOTÍCIES SANT BOI | CINEMA | FILMETS BADALONA FILM FESTIVAL


Enguany la 46a edició de FILMETS Badalona Film Festival es desenvoluparà en un format híbrid del 16 al 25 d'octubre.

Hi haurà diverses sessions presencials, i tots els curtmetratges de la Secció Oficial es podran veure de forma gratuïta a la plataforma 'online' Festhome.


Amb el lema 'Sempre ens quedarà FILMETS', el festival oferirà una programació molt ambiciosa amb uns 300 curts.


FILMETS dobla enguany la quantia econòmica del premi a la Millor Pel·lícula, que passa de 2.500 a 5.000 euros.Tot i l'actual incertesa provocada per la pandèmia de la Covid-19, FILMETS Badalona Film Festival arribarà puntualment aquest mes d'octubre a la seva cita anual amb els amants del cinema en format curtmetratge. Però ho farà amb una novetat molt important.


La 46a edició de FILMETS es desenvoluparà en un format híbrid, amb 3 sessions presencials al Teatre Zorrilla de Badalona i 2 més a l'Institut français de Barcelona, i amb la projecció de tots els curtmetratges de la Secció Oficial a través de la plataforma 'on line' Festhome.


Tant les sessions presencials com les de la plataforma digital seran com sempre d'accés lliure i gratuït, però caldrà registrar-se prèviament.


Registrar-se gratis al web 


En aquests moments s’està ultimant el contingut de totes les sessions, però ja es pot avançar que FILMETS presentarà al voltant de 300 curtmetratges que configuraran una ambiciosa programació adreçada a tots els públics.

Seguint el protocol de seguretat marcat per les autoritats sanitàries arran de la pandèmia de la Covid-19, les persones que vulguin assistir a les sessions presencials a Badalona i Barcelona s'hauran de registrar prèviament a la pàgina web


www.festivalfilmets.cat.


Per la seva banda, la plataforma digital Festhome oferirà totes les sessions del festival FILMETS des de les 00.00 hores del 17 d'octubre i fins a la mitjanit del divendres 23. L'espectador tindrà l'avantatge que es podrà fer sessions a la carta, és a dir, al seu gust. Si ho destija, podrà veure tota la sessió sencera que ha preparat el festival; però també podrà visionar les pel·lícules que esculli d'una o més sessions diferents.


En qualsevol cas, per fer-ho caldrà registrar-se gratuïtament també a la web www.festivalfilmets.cat.0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page